Rektör Uysal'dan Yeni Akademik Yıl Mesajı - Son Dakika
Yerel

Rektör Uysal'dan Yeni Akademik Yıl Mesajı

Rektör Uysal\'dan Yeni Akademik Yıl Mesajı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, yeni akademik yıla başlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

13.09.2014 14:52  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, kuruluşundan bugüne geçen 7 yıllık süreye rağmen ulusal ve uluslararası pek çok ödüle layık görülen, Karabük'ün ekonomik, sosyal, kültürel gelişimini ve dönüşümünü gerçekleştiren Karabük Üniversitesi'nin şehrin en değerli markası ve tüm şehrin ortak paydası olmayı başladığını anlattı.

Gençlere seslenen Uysal şöyle devam etti:

" Türkiye'nin her alanda gelişip güçlenmesinde sizlere büyük görevler düşmektedir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadeleriyle, 'Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak' ancak özverili bir çalışma ile mümkün olabilir. Bu bağlamda sizlerin özveri ile çalışacağınıza olan inancım tamdır. Üniversitemizde, mesleklerinizi dünyanın her yerinde ifa edebilecek, eğitim ve donanıma sahip bireyler olarak yetişeceksiniz. İnanıyorum ki; Sizler gurur verici başarılara imza atacaksınız."

KBÜ ailesine yeni katılan öğrencilere "hoş geldiniz" diyen Uysal, 2014-2015 akademik yılının başarı ve mutluluk getirmesini temenni ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rektör Uysal'dan Yeni Akademik Yıl Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement