Kdv ve Ötv Eğitim Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kdv ve Ötv Eğitim Semineri Düzenlendi

Kdv ve Ötv Eğitim Semineri Düzenlendi

Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı tarafından oda üyelerine yönelik KDV ve ÖTV Eğitim Semineri düzenlendi.

15.11.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığı tarafından oda üyelerine yönelik KDV ve ÖTV Eğitim Semineri düzenlendi.

ATSO Konferans salonunda düzenlenen ve Emekli Gelir İdaresi KDV ÖTV Şube Müdürü Kemal Oktar'ın sunum yaptığı eğitim seminerine mali müşavirler ve çalışanlar katıldı.

Oda olarak Eğitim seminerlerini önemsediklerini ve yeni bir eğitim seminerinde bir arada olmaktan mutlu olduklarını belirten SMMMO Genel Sekreteri Murat Koca; "Oda olarak farklı zamanlarda farklı konularda üyelerimize yönelik seminerlerimizi sürdürmekteyiz. Bugünde güncel yaşamda ve iş hayatımızda her zaman karşılaştığımız KDV ve ÖTV konularında Kemal Oktar hocamız bilgiler verdiler. Bu vesileyle değerli bilgilerini bizlerle paylaşan Emekli Gelir İdaresi KDV ÖTV Şube Müdürü Kemal Oktar hocamıza ve eğitim seminerimize katılan meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Adıyaman'da olmaktan son derece keyif aldığını belirten Emekli Gelir İdaresi KDV ÖTV Şube Müdürü Kemal Oktar; "Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavir arkadaşlarımızla birlikte KDV ve ÖTV'nin uygulamasıyla ilgili son çıkan tebliğler doğrultusunda genel uygulama tebliğlerinin çalışmasını yaptık. Birbirimizle fikir alışverişinde bulunduk. Tebliğlerde getirilen yenilikleri arkadaşlarımıza anlattık. KDV ve ÖTV konusunda ortaya çıkan sorunları birlikte değerlendirdik. Tebliğlerin yenilenmiş olması uygulamada bazı yeniliklerin arkadaşlara adapte olmasında sorun çekiyor olabilirler, birde KDV uygulamasında yeni getirilen tevkifat özellikle her konuda olduğu gibi tevkifat uygulamasında da dikkat edilmesi gerektiğini vurguladık. Adıyaman'da olmaktan ve Adıyamanlı meslektaşlarımızla bir arada olmaktan büyük keyif aldım. Beni burada en güzel şekilde misafir eden Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odası yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kdv ve Ötv Eğitim Semineri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement