Ereğli'de Tarım Aracı Devrildi: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ereğli'de Tarım Aracı Devrildi: 4 Yaralı

Ereğli\'de Tarım Aracı Devrildi: 4 Yaralı

Ereğli'de, tarım aracının devrilmesi sonucu biri ağır dört kişi yaralandı.

17.04.2014 14:55  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ereğli ilçesinde, tarım aracının devrilmesi sonucu biri ağır dört kişi yaralandı. Saniye Fidan (36)'ın kullandığı halk arasında 'pat pat' diye tabir edilen tarım aracı sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada pat patın altında kalan Saniye Fidan ile pat patta bulunan Hakkı Erdoğan (52), Arife Fidan (42) ve Cafer Fidan (85) yaralandı. Köylülerin haber vermesi üzerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı. Hakkı Erdoğan'ın kolunda kırık olduğu belirtildi. Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Arife Fidan'ın beyin travması geçirdiği, ayrıca beli ve ayaklarının kırıldığı öğrenildi. Arife Fidan'ın hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Kaza sonrası yaralı yakınları hastaneye akın ederken jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan 2014 yılı Nisan ayı itibari ile ilçede meydana gelen 6 pat pat kazasında 20 kişi yaralanırken, 2 kişi de hayatını kaybetti. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte tarım alanında binek olarak kullanılan tarım aracı patpatlardaki kazaların artmasından endişe ediliyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ereğli'de Tarım Aracı Devrildi: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement