Keçiören Adım Adım Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Keçiören Adım Adım Yenileniyor

Keçiören Adım Adım Yenileniyor

Keçiören Belediyesi, altyapı ve üstyapıda yaptığı çalışmalarla şehri baştan aşağı değiştirmeye devam ediyor.

08.09.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi, altyapı ve üstyapıda yaptığı çalışmalarla şehri baştan aşağı değiştirmeye devam ediyor.

Havaların ısınmasıyla başlayan çalışmalarla Keçiören Belediyesi ekipleri, sokak sokak tarama yaparak asfaltlardaki yıpranmaları gidermek ve yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Çiçekli Mahallesi, Tezol Sokak, Akten Sokak, Kanuni Mahallesi 855. 912. sokaklar, Şenlik Mahallesi Köklü Sokak, Baldıran Sokak, Esertepe Mahallesi 250., 25., 254., 270. sokaklar, Bağlarbaşı Mahallesi 428. Sokak'ta asfalt serimi sona ererken birçok mahallede de yama çalışması yapıldı. Hisar, Atapark, Çiçekli, Kanuni, Karakaya, Yayla, Esertepe, Ufuktepe, Kamil Ocak, Kuşcağız, Bademlik, Köşk, Basınevleri, Bağlarbaşı, Osmangazi, Çaldıran mahallelerine bağlı birçok sokakta ve Sarıbeyler köyünde yama çalışmasını tamamlayan ekipler, böylece kazalara davetiye çıkaran yıpranmışlığın da önüne geçti.

Sancaktepe Mahallesi kentsel dönüşüm alanı, Şehit Kubilay Mahallesi 1674. Sokak, Sancaktepe Mahallesi 1629. Sokak, Yükseltepe Mahallesi 1824. Sokak'taki yol açma çalışmalarını da tamamlayan ekipler, Keçiören'in çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Keçiören Belediyesi'ne bağlı ekipler, yayaların can güvenliği ve estetik görünüm için tretuvar ve bordür çalışmalarını da hızlı bir şekilde sürdürüyor. Çaldıran Mahallesi 526. Sokak, Osmangazi Mahallesi Bölük Caddesi, Bağlarbaşı Mahallesi Gönen Sokak, Uyanış Mahallesi 1093. Sokak, Hasköy Mahallesi 49. Sokakta tretuvar ve bordür çalışmaları sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Adım Adım Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement