Keçiören Belediye Başkanı Ak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediye Başkanı Ak Açıklaması

Keçiören Belediye Başkanı Ak Açıklaması

Keçiören’in Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğuna vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bunun sırrı vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentisine göre hizmet vermektir.

12.01.2015 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören'in Türkiye'nin parlayan yıldızı olduğuna vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bunun sırrı vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentisine göre hizmet vermektir. Önce ihtiyacı belirliyor, sonra inşa ediyoruz" dedi.

Keçiören Belediyesi'nin son dönemde hizmete açtığı Yonca Yaşam Merkezi, Mevlana Kültür ve Spor Merkezi, Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi, Zümrüt Yaşam Alanları ve Mahalle Konakları kadar, yeşilin her tonunu buluşturan parklar ve spor alanları Keçiören'in değerini artıran yatırımlar olarak ön plana çıktı. İnsanların sosyal ve kültürel hayatlarına katkı sağlamanın öncelikleri arasında yer aldığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, kaliteli yaşam alanlarının Keçiörenli hemşerilerini mutlu ettiğini ifade etti. İhtiyaca göre hizmet vermek gayretinde olduklarının altını çizen Başkan Ak, "Evet, Keçiören çok güzel bir ilçe oldu. Kültür merkezleriyle, 400'ün üzerindeki park ve bahçeleri ile modern spor merkezleriyle kalitesi ve marka değeri her geçen gün yükselmeye devam ediyor" dedi.

ÖNCE VATANDAŞLARI DİNLİYORUZ

Tüm bu hizmetler verilirken, "Önce dinliyor, sonra inşa ediyoruz" diyen Mustafa Ak, "İşin sırrı burada yatıyor. İhtiyaca ve beklentiye yönelik çalışıyor ve projelerimizi bu doğrultuda yaşama geçiriyoruz. Bir ilçenin neye ihtiyacı varsa ona cevap vermeniz lazım. Keçiören'e yakışır şeyler üretmeniz, üretirken de faydalarını belirlemeniz lazım" şeklinde konuştu. Sadece Keçiören'e değil, tüm Ankara'ya değer katacak olan Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi'nde de çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydeden Başkan Ak, "Çubuk Çayı'nı temizleyerek içinde sandalların yüzdüğü, gezintilerin yapıldığı temiz bir çay haline getirip Keçiörenlilerin hizmetine sunacağız. Projemizin iç turizme de önemli katkı sağlamasını hedefliyoruz. Rekreasyon alanında, köprüler, kafe, yürüyüş yolu ve yazlık sinema gibi bölümler yer alıyor. Alana 7 bin 652 yeni bitki dikeceğiz. Projenin adını da aldığı ıhlamur ağaçlarından ise bin 11 tane dikeceğiz" dedi.

Başkan Mustafa Ak, hizmetlerin takdir edilmesinin kendilerine büyük güven verdiğini de belirterek, desteklerinden ötürü Keçiörenli vatandaşlara teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediye Başkanı Ak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement