Keçiören Belediye Başkanı Ak, Çanakkale Yolcularını Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediye Başkanı Ak, Çanakkale Yolcularını Uğurladı

Keçiören Belediye Başkanı Ak, Çanakkale Yolcularını Uğurladı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çanakkale gezisine gitmeye hak kazanan yolcuları uğurladı.

03.09.2014 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Çanakkale gezisine gitmeye hak kazanan yolcuları uğurladı.

Kura sonucu Çanakkale gezisine gitmeye hak kazanan 88 kişilik ilk yolcu grubu yola çıktı. Keçiören Belediye Başkanı Ak, belediye binası önünden Çanakkale'ye gitmek üzere otobüslerine binen Keçiörenlilere hayırlı yolculuklar diledi. İnsanların Çanakkale ruhunu mutlaka görmesi ve yaşaması gerektiğini belirten Ak, "Uzun ve eğlenceli bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Çanakkale manevi atmosferi büyük olan bir yerdir. Orada yatan 250 bin şehidimiz bizim için canlarını verdiler. Ülkemizin her köşesinden gencecik insanlarımız şehit oldular. Oradaki şehitlerimize hem duamızı eksik etmeyelim hem de vefamızı gösterelim. Cenab-ı Allah onları bize şefaatçi eylesin diyorum" dedi.

"3 BİN 150 KEÇİÖRENLİYİ GÖNDERECEĞİZ"

Sosyal belediyecilikte tüm Türkiye'ye örnek olan faaliyetlerde bulunduklarını kaydeden Ak, "Gezimize sadece Keçiörenliler gidebiliyor. Bu yıl kura ile belirlediğimiz 3 bin 150 Keçiörenliyi Çanakkale'ye göndereceğiz. Gezi sırasında birbirini tanımayan insanlar sıkı dostluklar da kurabiliyor. Böylece toplumsal fayda da sağlıyoruz. Güle güle gidin ve güle güle gelin" diye konuştu.

Çanakkale'ye gitmek için yola çıkan Keçiörenli vatandaşlar ise Başkan Ak'ın yaptığı böylesine güzel ve anlamlı programların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Ecdadımızın destan yazdığı ve birçok şehit verdiğimiz Çanakkale'yi görecek olmak bizleri heyecanlandırıyor. Allah Başkanımızdan razı olsun" görüşünü dile getirdiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediye Başkanı Ak, Çanakkale Yolcularını Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement