Keçiören Belediye Başkanı Ak, Sağlıklı Hayat İçin Vatandaşlarla Birlikte Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediye Başkanı Ak, Sağlıklı Hayat İçin Vatandaşlarla Birlikte Yürüdü

Keçiören Belediye Başkanı Ak, Sağlıklı Hayat İçin Vatandaşlarla Birlikte Yürüdü

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ’Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’ kapsamında 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü’nde düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla birlikte yürüdü.

03.10.2016 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 'Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı' kapsamında 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü'nde düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla birlikte yürüdü.

Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Keçiören Esertepe Parkı'nda düzenlenen yürüyüşe Keçiören Belediye Başkanı Ak'ın yanı sıra Keçiören İlçe Sağlık Müdürü Hakan Nakipoğlu ve Ankara Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Zeynep Belma Şenlik de katıldı. Çok sayıda sağlık personeli ve Keçiörenli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği yürüyüş öncesinde konuşan Nakipoğlu, daha sağlıklı beslenmek ve daha sağlıklı olmak için yürüyüş yaptıklarını belirtirken, Şenlik de sağlıklı yaşam için herkesi günde 10 bin adım atmaya çağırdı.

"Sporu hastalanmadan önce yapmalıyız"

Vatandaşların Dünya Yürüyüş Günü'nü kutlayan Ak, yürüyen insanın zinde ve mutlu olacağını ifade ederek, "Keçiören'de yürümek için birçok alanımız var. Parklarımızın hepsinde yürüyüş parkurlarımız mevcut. Sporu hastalanmadan önce yapmalıyız. Yürüyüş sporun anasıdır" diye konuştu.

Az yürüyen bir toplum olduğumuza dikkat çeken Ak, "Hepimiz daha sağlıklı olmak için günde 10 bin adımı tamamlamalıyız. İnsanlar cep telefonlarından günde kaç adım yürüdüklerini kontrol edebilirler. Herkese iyi yürüyüşler diliyorum" şeklinde konuştu. Ak, Esertepe Parkı'ndaki yürüyüşün ardından Botanik Parkı'na geçerek vatandaşlarla sohbet etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediye Başkanı Ak, Sağlıklı Hayat İçin Vatandaşlarla Birlikte Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement