Keçiören Belediyesi, Araç Filosunu Güçlendirdi - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediyesi, Araç Filosunu Güçlendirdi

Keçiören Belediyesi, Araç Filosunu Güçlendirdi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 900 bin nüfusuyla Türkiye’nin en büyük ilçeleri arasında yer alan Keçiören’e daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirdi.

19.11.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 900 bin nüfusuyla Türkiye'nin en büyük ilçeleri arasında yer alan Keçiören'e daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirdi.

Hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen Keçiören Belediyesi, araç filosuna eklediği 20 adet son model araç ile standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Araç filosuna son olarak 3 adet kasalı pikap transit, 1 adet asfalt silindiri, 2 adet JCB, 2 adet joistik greyder, 1 adet escauatör, 7 adet kırkayak kamyon, 1 adet teker kamyon, 46 kişilik 2 adet otobüs ve 1 adet ufak kamyon aracı eklendi.

Alınan yeni araçların Keçiören'e hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Göreve geldiğimizden bugüne kadar Keçiören'e daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendiriyoruz. Keçiören Belediyesi olarak değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediyesi, Araç Filosunu Güçlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement