Keçiören Belediyesi Asfalt ve Tretuvar Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediyesi Asfalt ve Tretuvar Çalışmaları Sürüyor

Keçiören Belediyesi Asfalt ve Tretuvar Çalışmaları Sürüyor

Keçiören Belediyesi, asfalt ve tretuvar çalışmalarıyla Keçiören’in cadde ve sokaklarını adım adım yenilemeye devam ediyor.

19.06.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi, asfalt ve tretuvar çalışmalarıyla Keçiören'in cadde ve sokaklarını adım adım yenilemeye devam ediyor.

Keçiören Belediyesi ekipleri sokak sokak tarama yaparak, asfaltlardaki yıpranmaları gidermek ve yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için bahar ayında başladığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bağlarbaşı Mahallesi 445. ve Gülşen Sokak'ın asfalt serimini yapan ekipler, Ayvalı Mahallesi 178., 193., 199., 202., 203. sokaklarda ve K. Subayevleri Mahallesi Arif ile Köklü sokaklarda asfalt serimine devam ediyorlar. Kalaba Meydanı Ramazan etkinlik alanı, Osmangazi Mahallesi Havran Sokak, K. Subayevleri Mahallesi Kış ve Kozanlı Sokak, Adnan Menderes Mahallesi 1040. ve 1041. Sokak'ta yama çalışması yapan ekipler, böylece araçlarda sarsıntıya yol açan ve kazalara davetiye çıkaran yıpranmışlığı giderdi.

Keçiören Belediyesi ekipleri tüm mahalleleri tarayarak ihtiyaç görülen yerlere anında müdahale ediyor. Karakaya, Ayvalı, Ş. Kubilay, Sancaktepe ve Kanuni mahallelerinde taramalarını tamamlayan asfalt ekibi, böylece bozuk ve kötü yollara geçit vermiyor.

BORDÜR VE TRETUVAR ÇALIŞMALARI İLE TABLO GİBİ SOKAKLAR

Keçiören Belediyesi'ne bağlı ekipler yayaların can güvenliği ve estetik görünüm için tretuvar ve bordür çalışmalarını da hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bağlarbaşı Mahallesi 445., 444., 442., 428., 440. sokaklar ile Gönen, Gülşen, Gamze, Güneşli, Delta sokaklar, K. Subayevleri Mahallesi Kuşadası, Candan, Ayvalık, Arif sokaklarda tretuvar ve bordür çalışmaları sona erdi. Ayrıca Çaldıran Mahallesi 524. Sokak, Osmangazi Mahallesi Paşakılıcı ve Sinanpaşa Sokak ile Esertepe Mahallesi 269., 283., 281., 298., 299., 300., 279., 282., 284., 280., 278/1. sokaklarda tretuvar çalışmaları tamamlandı. Subayevleri Mahallesi Kemallettin Sami Paşa Caddesi ile Er Sokak'ta çalışmalar devam ederken, Bağlarbaşı Mahallesi Gamze ve Güneşli Sokak'ta da tretuvar ekipleri çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürüyor, çalışmalar sonrası bu sokaklara asfalt serimi yapılacak.

Yol kaplaması yapılan sokaklar ise Köşk Mahallesi, Dadaş, Arlı Sokaklar, Subayevleri Mahallesi Kış, Kozaklı Sokaklar ve Esertepe Mahallesi 279. Sokak pazar yanı Bağlantı Sokak olarak sıralanıyor.

Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören'in altyapıda da öncü olduğuna dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Trafik kazalarının önüne geçmek, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, yolları daha güvenli hale getirmek bizim sorumluluk alanımızdan birini oluşturuyor. Özellikle yaz tatilinin de gelmesiyle trafiği çok aksatmayacak bir şekilde asfaltlama ve tretuvar çalışmalarımızı sürdürüyor, Keçiören'de kötü ve bozuk yol bırakmamaya uğraşıyoruz" dedi.

Havalar soğuyana kadar devam edecek çalışmalar ile Keçiören'in sokaklarının yepyeni bir görünüme kavuşması bekleniyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediyesi Asfalt ve Tretuvar Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement