Keçiören Belediyesi EMİTT'te - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediyesi EMİTT'te

Keçiören Belediyesi EMİTT\'te

Keçiören Belediyesi, dünyanın en büyük 5'inci turizm fuarı EMİTT'e katılarak belediyenin proje, hizmet ve faaliyetlerini tanıttı.

24.01.2015 11:32  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi, dünyanın en büyük 5'inci turizm fuarı EMİTT'e (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) katılarak belediyenin proje, hizmet ve faaliyetlerini tanıttı.

Fuarda açılan Keçiören Belediyesi standında katılımcı ve ziyaretçilere, Keçiören'in tarihi, kültürel yerleri ve yapılan hizmetler hakkında bilgi aktarımında bulunuldu. Keçiören'i tanıtan İngilizce ve Türkçe binlerce CD, katalog, broşür ve tanıtım kitapçığı dağıtıldı. Standı gezenler ayrıca LCD ekrandan Keçiören'in tarihi ve turistik mekanlarını, Keçiören Belediyesi'nin projelerini ve uluslararası alandaki faaliyetlerini izleme imkanı buldu. Filistin Turizm Bakanı Rula Maaya Albandak da Keçiören Belediyesi'nin standını ziyaret ederek proje ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyarete açılan EMITT'te, 71 ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş, şehir ve belde temsil ediliyor. Bu sene 19'uncusu düzenlenen fuara katılan ülkeler arasında İtalya, Bahreyn, İngiltere, Bulgaristan, Rusya, Brezilya, Azerbaycan, Fransa, Vietnam, Güney Afrika, Almanya ve İran da bulunuyor. Türkiye'nin turizm tanıtımında büyük rol oynayan ve turizm fuarcılığında dünyanın en büyük 5'inci fuarı konumuna ulaşan EMITT'in 140 binden fazla ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediyesi EMİTT'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement