Keçiören Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Sürprizi

Keçiören Belediyesi\'nden Çocuklara Bayram Sürprizi

Keçiören Belediyesi, Keçiören TOGEM işbirliği ile yürüttükleri proje kapsamında yapılan kıyafet yardımı ile çocuklara bayram sevinci yaşattı.

04.07.2016 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi, Keçiören TOGEM işbirliği ile yürüttükleri proje kapsamında yapılan kıyafet yardımı ile çocuklara bayram sevinci yaşattı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören TOGEM ile birlikte yürüttükleri proje kapsamında çocuklara kıyafet yardımı yaptı. Keçiören TOGEM binasında düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın ve televizyon sunucusu İkbal Gürpınar da katıldı.

Çocuklarımız bayramı daha mutlu geçirsinler

Bütün vatandaşların yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutladığını belirten Ak, "Cenab-ı Allah hepimizin bayramını bayram tadında kutlamamızı nasip etsin" diye konuştu. Bayramlarda ihtiyaç sahiplerini, akrabalarımızı, komşularımızı ve en yakınımızdakileri de düşünmemiz gerektiğini hatırlatan Ak, "Keçiören TOGEM yardım edenle yardım alanın, yani, alan elle veren elin bir araya geldiği yer. Çocuklarımızın bayrama yeni giysileri ile girmesi, yavrularımızın bayramı daha mutlu ve neşeli geçirmelerine vesile olacaktır. Hayırseverlerimiz çocuklarımızı sevindirmek için yarış halindeler. Hayırda yarışan bütün kardeşlerimizden de Allah razı olsun" dedi.

Konuşmasının ardından Belediye Başkanı Ak, Ayten Aydın ve İkbal Gürpınar ile birlikte çocuklara bayram hediyelerini verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement