Keçiören Belediyesi'nden Engelli Annelerine Özel Keçiören Turu - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediyesi'nden Engelli Annelerine Özel Keçiören Turu

Keçiören Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla engelli çocuğu olan annelere Keçiören gezisi sürprizi yaptı.

10.05.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla engelli çocuğu olan annelere Keçiören gezisi sürprizi yaptı.

Gezi Bağlum'da bulunan Abdulhakim Arvasi Hz'nin türbesinin ziyaret edilmesiyle başladı. Daha sonra Kartaltepe Kent Ormanı Mesire Alanı'nda bulunan Çanakkale Anıtı'nı gezen anneler, ardından Antares AVM'ye giderek sinema keyfi yaşadılar. Gezinin sonunda anneler Keçiören Belediyesi Engelli Çocuklar Gündüz Misafirhanesi'nde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, eşi Hatice Ak, Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın ve AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert ile bir araya geldiler.

HEPİMİZ ENGELLİ OLABİLİRİZ

Engelli çocuğu olan annelere ayrı bir değer verdiklerini belirten Mustafa Ak, "Engelli annesi olmak Allah'tan gelen bir sınavdır. Allah yardımcınız olsun. Sizler tüm zamanlarınızı çocuklarınıza göre ayarlıyorsunuz. Bunun için sosyal yaşamdan kopmamanız amacıyla Engelli Çocuklar Gündüz Misafirhanesi'ni yaptık. Çocuklarınızı gönül rahatlığıyla buraya bırakabilirsiniz" dedi. Bazı engelli annelerinin kendi mahallesinin dışına çıkma imkanı bile bulamadığını söyleyen Başkan Ak, "Gördüğünüz gibi Keçiören çok büyük ve güzel. Gezmiş olduğunuz tesislerin birçoğunu biz yaptık. Biz sizlerden aldığımız güçle sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Hepimiz her an engelli olabiliriz. Birbirimize destek olmalıyız. Anneler Günü'nde sizlere böyle güzel bir gün yaşatmak istedik. Umarım başarılı olmuşuzdur" diye konuştu.

ANNELER GÜNÜ GEZİSİ HER YIL DÜZENLENECEK

Engelli anneleri ise Başkan Ak'a, "Allah sizden razı olsun. Çok memnun kaldık. İçimizde 30 yıldır sinemaya gidemeyenler vardı. Sayenizde sinemaya gittik. Engellilere yönelik hizmetlerinizden çok memnunuz" diyerek teşekkür ettiler. Engelli anneleri, Anneler Günü'ne özel bu etkinliğin her sene yapılması ricasında bulunurlarken, Başkan Ak da "Memnun kaldıysanız her sene düzenleriz" yanıtını verdi. Başkan Ak, annelere günün anısına havlu ve kolonya hediye ederken, etkinlik toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediyesi'nden Engelli Annelerine Özel Keçiören Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement