Keçiören Belediyesinden Bulanık İlçesinde Dev Yardım - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediyesinden Bulanık İlçesinde Dev Yardım

Keçiören Belediyesinden Bulanık İlçesinde Dev Yardım

Ankara’nın Keçiören Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Muş’un Bulanık Belediyesine hibe ettiği 1 damperli kamyon ile 1 çöp kamyonu ve 3 tır dolusu spor malzeme törenle teslim edildi.

29.03.2017 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Keçiören Belediyesi'nin kardeş belediyesi olan Muş'un Bulanık Belediyesine hibe ettiği 1 damperli kamyon ile 1 çöp kamyonu ve 3 tır dolusu spor malzeme törenle teslim edildi.

Keçiören Belediyesi tarafından gönderilen malzemeler için Bulanık Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Burada düzenlenen törene Muş Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Bulanık İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Semih Kanıbir ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Muş Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Muş milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Semih Kanıbir ve Bulanık İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan birer konuşma yaptılar. Törende ilk konuşmayı yapan Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Semih Kanıbir, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın selamlarını getirdiğini belirterek, "Sayın Kaymakamımız ve Valimizin talepleri doğrultusunda belediye başkanımız gerekli talimatları bize verdi. İnşallah bugün 3 tır malzeme ve hibe olarak vereceğimiz bir damperli kamyon, çöp kamyonu, Bilican Spor Kulübene ve kaymakamlığın diğer birimlerine destek olacak birçok malzemeyle Bulanık ilçemize intikal etmiş olduk. Heyetimizde meclis üyeleri ve belediyenin diğer birimlerinde çalışan arkadaşlarımız bulunmakta. İnşallah Nisan ayında da Bulanık ilçesinin kardeş belediye olması nedeniyle konu Keçiören Belediyesinde görüşülecek. İnşallah hayırlısıyla ebedi bir kardeşlik oluşacak diye inanıyorum" dedi.

Bulanık İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan da yaptığı konuşmada tüm katılımcılara teşekkür ederek, "Bu güzel günde bu güzel anıları bizimle paylaştığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Ankara Büyükşehir ve Keçiören Belediyesi ile kardeş belediyeyiz. Allah razı olsun Keçiören belediye başkanımız buraya bir teknik gezi ziyaretinde bulundu. Bize 5 tane muhtarlık ve taksi durağı binası, gençlik merkezimizin oluşturulması için ciddi anlamda sportif malzemeler ve şehrimizin ana caddelerinin dekoratif aydınlatma sistemlerinin yapılması gibi bir çok hizmetlere sağ olsunlar aracılık ediyorlar. Ben Bulanık Belediye Başkan Vekili olarak kardeşliğin en samimi en müstesna örneklerini gösterdiği için başta Mustafa Ak başkanımıza, değerli belediye başkan yardımcısına, meclis üyelerine, daire amirlerine teşekkür ediyorum. Bize sonsuz katkıları bulunan Sayın Valimizin önderliğinde ciddi anlamda projeler geliştirmekteyiz. Sayın Valimizin her zaman o vakur devletin asil duruşunu göstermesi bizi güçlendirmekte, bölgemizde emniyet, asayiş, huzurun tesis edilmesine aracılık etmektedir. Sayın vekilimize de yürekten teşekkür ediyoruz. Bizim tıkandığımız bazı projelerin finansmanında her zaman bize destek sunmaktadır. Bugün bizi yalnız bırakmayan, yanımızda olan tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Daha sonra törende bir konuşma yapan Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, "Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın talimatı üzerine bizim bu yöreye gönülden bağlı bütün belediye başkanlarına talimat geldi ve gerçekten Bulanık bu konuda çok şanslı. Ankara Büyükşehir ve Ankara Keçiören belediyesi ile kardeş belediye oldu. Bu belediyeler bize söz verdiler Bulanık ilçemize çok güzel hizmetler sunacaklardır. Onlara minnettarız. Ama bu daha ilk aşama bunun arkası inşallah gelecektir. Yardımlarından dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ise yaptığı konuşmada: "Bugünün kardeşliğimize, hizmetimize, sevgi ve muhabbetimizi millet olacak dileğiyle hepinize saygı ve Allah'ın selamıyla selamlıyorum. Belediyecilik bir hizmet etme mekanizmasıdır. Belediye başkanları halka hizmet etmek için halktan oy istiyorlar ve öyle seçiliyorlar. Bizler 1 il, 2 ilçe ve 10 belde olmak üzere Ak Partili belediyeler adeta birbirimizle yarışmak suretiyle 3 yılımızı doldurmuş bulunmaktayız. Bugün Bulanık'ta Bulanık Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan ile ayak üstü sohbetimiz oldu. Sohbette kısa sürede sayın Uzan, kıymete ve takdire değer bir hizmet getirdiklerini gördük. Bunun devamının sağlanması halinde çevre belediyelere örnek teşkil edilecektir" şeklinde konuştu.

Son olarak kürsüye çıkan Muş Valisi Seddar Yavuz konuşmada hükümetin 20 yıldır bu şehirde meydana gelen eksikleri kapatmak için büyük bir hamle başlattığını belirterek, Bulanık'ın tüm sorunlarını çözüleceğini söyledi. Alt yapı ve su için 68 milyon Türk Lirası kaynak aktarıldığını belirten Vali Yavuz; "İnşallah en kısa zamanda bu sorunları çözeceğiz. Belediye başkan vekilimiz şimdiye kadar birçok güzel hizmetler zaten yapmış ve yapacak. İklim şartları dolayısıyla bugüne kadar yapmadığımız yolları inşallah en kısa zamanda iklim şartlarının iyileşmesi ile birlikte belki 20 kilometre sıcak asfalt dahil olmak üzere yolları yaparak burasını güzelleştireceğiz. Sokak aydınlatmalarını yapacağız. Bulanıklıların laik olduğu insani kriterleri mutlak suratle geliştireceğiz. Ayrıca sayın milletvekillerimizin girişimiyle ilçeye güzel bir gençlik merkezi açıyoruz. İnşallah kısa sürede bunları sizlerin hizmetine sunacağız. Yine Keçiören Belediye Başkanımız benim okuldaşım olarak gerçekten kendisiyle gurur duyduğum bir şahsiyet. Kendisinin Bulanık'a çok yakın bir ilgi ve alaka gösterdiğini memnuniyetle görüyorum. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ankara'dan kalkıp geldi, misafirimiz oldu. Bu şehrin eksiklerini tespit etti ve ilk etapta derhal gönderecek olan malzemeleri sizlere gönderdi. Cadde ve sokakların aydınlatılması için çalışmalar başlatılacaktır. Sizler karanlığa mahkum olamazsınız. Sizleri mutlaka aydınlığa çıkartacağız. Onun için bir kez daha Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Ak'a huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi

Tören sonunda Keçiören Belediyesi tarafından getirilen spor malzemelerinin öğrencilere dağıtılması ve Bulanık SYDV tarafından alınan bisikletlerin başarılı öğrencilere dağıtılması ile sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediyesinden Bulanık İlçesinde Dev Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement