Keçiören'de 13 Noktada Kurbanlık Kesimi Yapılabilecek - Son Dakika
Yerel

Keçiören'de 13 Noktada Kurbanlık Kesimi Yapılabilecek

Keçiören\'de 13 Noktada Kurbanlık Kesimi Yapılabilecek

Keçiören Belediyesi, vatandaşların rahat kurban kesimi yapabilmelerini sağlamak amacıyla 13 ayrı noktayı kesim alanı olarak belirledi.

09.09.2016 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi, vatandaşların rahat kurban kesimi yapabilmelerini sağlamak amacıyla 13 ayrı noktayı kesim alanı olarak belirledi.

Belediye tarafından gerekli hijyen kurallarının oluşturulduğu ve Kurban Bayramı'nda Keçiörenlilere hizmet verecek olan kurban kesim alanları şöyle sıralandı: Ovacık Mezbahanesi, 23 Nisan, Atapark, Esertepe, Yeşiltepe, Aktepe, Ufuktepe, Uyanış, Kalaba, Fatih(Ayvalı), İncirli, 19 Mayıs ve Sancaktepe Semt Pazar Yerleri.

Keçiörenlilerin Kurban Bayramı'nı huzur içerisinde geçirebilmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Ak, "Kurban Bayramı süresince zabıta ve nöbetçi veteriner hekimlerimizde görevlerinin başında olacaklar, ayrıca kurbanını kendi kesmek isteyen vatandaşlarımız için de 13 noktayı kesim yeri olarak belirledik" dedi.

Kurbanlık sahipleri arzu ettikleri takdirde Ovacık Mezbahanesi yanında belediye tarafından tahsis edilen Fen İşleri Müdürlüğü bahçesinde kurban parçalama noktasından da yararlanabilecekler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'de 13 Noktada Kurbanlık Kesimi Yapılabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement