Keçiören'de "Avrupa Gençlik Haftası" Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Keçiören'de "Avrupa Gençlik Haftası" Kutlandı

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından Eurosdesk Temas Noktası seçilen Keçiören Belediyesi, Avrupa Gençlik Haftası kapsamında "Gençler Spor ve Sanatla El Ele Avrupa’ya" adlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

06.05.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından Eurosdesk Temas Noktası seçilen Keçiören Belediyesi, Avrupa Gençlik Haftası kapsamında "Gençler Spor ve Sanatla El Ele Avrupa'ya" adlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

4-10 Mayıs tarihleri arasındaki Avrupa Gençlik Haftası kutlamaları nedeniyle Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Eurodesk uzmanları Bilal Balcı ve Nurcan Çivici, "AB, Türkiye Ulusal Ajansı ve Eurodesk" hakkında bilgi verdi. Hacı Mustafa Tarman İlköğretim Okulu öğrencileri Harmandalı Zeybek gösterisi ile izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, gençler arasında çekişmeli maçlara sahne olan mini kort tenis karşılaşmaları da yapıldı.

Okul öğrencileri ayrıca AB uzmanları ile birlikte okulun bahçe duvarlarına AB konulu logo ve sloganları yazarak grafiti duvar boyama çalışması ile süsledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'de 'Avrupa Gençlik Haftası' Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement