Keçiören'de Paten ve Kaykay Parkuruna Gençler Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Keçiören'de Paten ve Kaykay Parkuruna Gençler Yoğun İlgi

Keçiören\'de Paten ve Kaykay Parkuruna Gençler Yoğun İlgi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın Şefkat Mahallesi’ne yaptırdığı paten ve kaykay parkuru gençlerden büyük ilgi görüyor.

11.09.2015 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın Şefkat Mahallesi'ne yaptırdığı paten ve kaykay parkuru gençlerden büyük ilgi görüyor.

Keçiören Belediyesi'nin 20 metre uzunluğunda ve 4 metre genişliğinde üç tane rampadan oluşan ve zemini kaymayı kolaylaştıran endüstriyel betonla kaplı paten ve kaykay parkuru, özellikle yaz aylarında gençlerin gözdesi haline geldi. Başkan Ak'ın mahalle gezileri sırasında karşılaştığı çocuklar ve gençlerden gelen istek üzerine yaptırdığı kaykay ve paten parkuru manzarası ile de dikkat çekiyor.

Parkurun kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen 17 yaşındaki Mehmet Uğurlu, "Kaykay yapmayı çok seviyorum. Başkanım çok güzel bir parkur yaptırdı ve hepimize çok güzel bir hediye verdi. Kendisine gençlere verdiği desteklerden ötürü ben ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sporun önemli bir eğitim aracı olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, "Gençlerimizin eğitiminde spor önemli bir yer tutuyor. Her gencimizin mutlaka bir spor dalı ile uğraşmasını arzu ediyoruz. Hangi alanda yetenekliyseniz o spor dalı ile ilgilenmelisiniz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'de Paten ve Kaykay Parkuruna Gençler Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement