Keçiören'den Çocuk Hakları Gününe Özel Çalışma - Son Dakika
Yerel

Keçiören'den Çocuk Hakları Gününe Özel Çalışma

Keçiören Belediyesi’nde, Dünya Çocuk Hakları Gününe özel bilgilendirme çalışması yapıldıÇocukların bilgi ve özgüven sahibi yetişmesi için çalışmalar yapan Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM) ve Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) iş birliği ile çocuk haklarına yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı.

28.11.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi'nde, Dünya Çocuk Hakları Gününe özel bilgilendirme çalışması yapıldı

Çocukların bilgi ve özgüven sahibi yetişmesi için çalışmalar yapan Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM) ve Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) iş birliği ile çocuk haklarına yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı. Farklı milletlerden çocukların katıldığı etkinlikte Bağlum Doğal Yaşam Uygulama Alanında çocuklarla birlikte fidan dikildi. Çocukların doğayı sevip koruması için yapılan fidan dikimi esnasında çocuklar hem neşeli zaman geçirdi hem de bir fidanın toprakla buluşmasına ilk kez tanıklık etti.

Bağlum Doğal Yaşam Uygulama Alanında doğayla baş başa eğlenceli oyunlar oynayan çocuklar hem Dünya Çocuk Gününü neşeyle kutlarken hem de bilgilenme ve sosyalleşme imkanı yakaladılar.

Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM) ve Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) yetkilileri bu tarz etkinliklerin çocukların aktif öğrenmesine katkı sağladığının altını çizdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'den Çocuk Hakları Gününe Özel Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement