Keçiören'in Camileri Bayramda da Pırıl Pırıl - Son Dakika
Yerel

Keçiören'in Camileri Bayramda da Pırıl Pırıl

Keçiören\'in Camileri Bayramda da Pırıl Pırıl

Keçiören Belediyesi, vatandaşların gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet edebilmeleri için ilçe sınırları içerisinde bulunan camii, mescit ve Kur’an kurslarının temizliğini yapıyor.

04.07.2016 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi, vatandaşların gönül rahatlığıyla ve huzur içinde ibadet edebilmeleri için ilçe sınırları içerisinde bulunan camii, mescit ve Kur'an kurslarının temizliğini yapıyor.

Vatandaşların mübarek Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da ibadetlerini daha temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesini amaçlayan Keçiören Belediyesi, ibadethanelerin temizliğini yapıyor. Belediye ekipleri Keçiören'deki 244 camii ve mescit, 92 Kur'an kursu ve 3 Cemevini Ramazan Bayramı'na hazır hale getirdi.

"Düzenli olarak temizliyoruz"

Ramazan ayı içerisinde olduğu gibi bayram öncesi çalışmalarına da önem verdiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Biz düzenli olarak bütün camilerimizin temizliklerini, halı yıkamalarını, pencere, avize temizliklerini gerçekleştiriyoruz. Ama yaklaşmakta olan bayram nedeniyle özel bir temizlik de yapıyoruz. Sadece camileri değil, okulları ve cem evlerini de temizliyoruz" dedi.

Gül kokuyor

Halılardan raflara, duvarlarda asılı tablolardan avizelere kadar geniş çaplı bir şekilde başlatılan temizlik çalışmalarını, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün koordinesinde 2 grup halinde 14 kişilik profesyonel bir ekip yürütüyor. Camii ve mescitlerdeki halılar yerlerinden kaldırılmadan bulunduğu yerde yıkanarak temizleniyor ve düzenli olarak yapılan temizlik işlemleri bittikten sonra gül suyu spreyleri sıkılarak güzel kokması da sağlanıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'in Camileri Bayramda da Pırıl Pırıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement