Keçiören Zabıtası Moral Depoladı - Son Dakika
Yerel

Keçiören Zabıtası Moral Depoladı

Keçiören Belediyesi, haftanın yedi günü 24 saat fedakarlıkla görev yapan zabıta personeli için “Zabıta Moral Gecesi” düzenledi.

16.03.2015 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi, haftanın yedi günü 24 saat fedakarlıkla görev yapan zabıta personeli için "Zabıta Moral Gecesi" düzenledi. Gecede personelini yalnız bırakmayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara türküleri eşliğinde zabıtalarla misket oynadı.

Halil İbrahim Sofrası'nda gerçekleştirilen geleneksel moral gecesine zabıtalar eşleri ve çocukları ile birlikte katıldılar. Gecede Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçe Emniyet Müdürü Cihat Şerolar, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu. Program geçmişten günümüze zabıta teşkilatının gelişimini anlatan belgeselin sinevizyon gösterimi ile başladı.

ZABITA SAYISI 3'E KATLANDI

7/24 çalışan zabıta personelinin tamamını bir araya getirmenin zorluğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Ak, "Hepinizi bir arada görmek bana bile yılda bir defa nasip oluyor. Zabıta görev itibariyle belediyemizin güvenlik kuvvetidir. Belediyemizin vatandaşa dokunan müşfik elidir. Vatandaşımıza huzur ve güven verir. Suç işleyenlere karşı da caydırıcı güçtür, korku verir" dedi. Zabıta personelinin bilgi ve donanımını artırmak için gerekli yatırımları yaptıklarını belirten Başkan Ak, "2009 yılında göreve geldiğim zaman arazide 40 zabıta personeli görev yapıyordu. Şu anda bu sayı 120'ye çıktı, ama biz bu sayıyı da yeterli görmüyoruz. Daha da artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Motorlu zabıta ekiplerimizin de artması için çalışmalar yapıyoruz. Robocop zabıtamızı da tam teçhizatlı hale getirdik. Zor şartlardaki karakollarda görev yapan personellerimize yeni zabıta karakolları yaptık" diye konuştu.

Başkan Ak, belediye personelinin yaptığı her harekette Belediye Başkanını da temsil ettiğini vurgulayarak "Belediye personelimiz güzel işler yapınca teşekkür alıyorum, dikkatli olmadıkları zaman eleştiri alıyorum. Güzel işlerimizi sürdürelim ki vatandaşımız memnun olsun. Zor şartlarda görevini iyi bir şekilde yapan herkese teşekkür ediyorum. Bugün aramızda 31 tane emekli olmuş kardeşimiz var. Ulu çınarlarımıza Keçiören halkı için yaptıkları hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyorum" mesajını verdi.

BAŞKAN AK DA MİSKET OYNADI

Zabıta Müdürü Mehmet Gündoğmuş da, zabıtaya verdiği destek ve geceye katılımından ötürü Başkan Ak'a semazen biblosu ile çiçek takdim etti. Daha sonra Başkan Ak, Cihat Şerolar ve Zafer Çoktan, emekli zabıta personeline teşekkür belgelerini vererek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Konuşmaların ardından sıra eğlenceye geldiğinde Ankara türkülerinin sevilen isimleri Onur Yalçın, Uğurcan ve Ankaralı Yasin sırayla sahne aldı. Hareketli türküler eşliğinde eğlenen ve moral depolayan zabıta personeline Mustafa Ak da bir sürpriz yaptı. Ankara havalarında oynayan zabıtalara katılan Başkan Ak, onlarla karşılıklı misket oynadı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Zabıtası Moral Depoladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement