Keçiörenli'ler 4 Ayda 1 Ton 800 Kilogram Atık Pil Topladı - Son Dakika
Yerel

Keçiörenli'ler 4 Ayda 1 Ton 800 Kilogram Atık Pil Topladı

Keçiörenli\'ler 4 Ayda 1 Ton 800 Kilogram Atık Pil Topladı

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün geri dönüşüme dikkat çekmek amacıyla tüm Keçiören’i kapsayan ilk kampanyası büyük ilgi gördü.

25.07.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün geri dönüşüme dikkat çekmek amacıyla tüm Keçiören'i kapsayan ilk kampanyası büyük ilgi gördü. "100 Atık Pil Getirene, Sinema Bileti Hediye" adıyla gerçekleşen ve Nisan ayı başında başlayan kampanya kapsamında yaklaşık 1 ton 800 kilogram atık pil toplanırken, 600 de sinema bileti dağıtıldı.

Geri dönüşüm alanında farkındalık yaratarak insanları temiz çevre konusunda teşvik eden kampanyaya en fazla katkıyı ise Genç Osman Anadolu Lisesi sağladı. Yaklaşık 350 kilogram pil toplayan öğrenciler 100 adet sinema bileti kazandılar.

Yaklaşık 4 ay süren kampanyanın ilgi görmesinden memnun olan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak; "Temiz çevre için geri dönüşümün önemine dikkat çektiğimiz kampanyamızın gördüğü ilgiden memnunuz. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin daha çok ilgi gösterdiği kampanyaya duyarsız kalmayan herkese teşekkür ediyorum. Çevre bilincinin küçük yaşta kazanılmasının çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu kampanyaların ilgi görmesi bizi yeni kampanyalar planlama konusunda da cesaretlendiriyor" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiörenli'ler 4 Ayda 1 Ton 800 Kilogram Atık Pil Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement