Keçirören Belediye Başkanı Ak'tan Emniyet ve Özel Harekat'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Keçirören Belediye Başkanı Ak'tan Emniyet ve Özel Harekat'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Keçirören Belediye Başkanı Ak\'tan Emniyet ve Özel Harekat\'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi esnasında zarar gören Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekat Merkezine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

27.07.2016 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi esnasında zarar gören Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekat Merkezine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Keçiören Belediye Başkanı Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte ilk olarak darbe teşebbüsünün yaşandığı gece iki defa savaş uçağı ve helikopterle saldırıya uğrayan ve 6 polisin şehit düştüğü Ankara Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Başkan Ak ve beraberindekiler olay esnasında zarar gören yere karanfil bırakırken, şehit olan asker, polis ve siviller için de dua ettiler.

Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tolga Koğ, olay gecesine dair bilgi verirken vatandaşın o gece olay yerine gelmesiyle moral bulduklarını ifade etti. Koğ, "O gece yaklaşık 2 bin vatandaşımız Emniyet Müdürlüğüne bizlere desteğe geldi. Onların gelmesi bizlere hem moral verdi hem destek güç oldu. Biz de gece 03.00 sularında darbecileri etkisiz hale getirdik ve kontrolü sağladık" ifadelerini kullandı.

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Keçiören Belediye Başkanı Ak ise "Keçiören olarak her zaman yardıma hazırız. 11 gündür vatandaşımız gece nöbette, gündüz işte. Başkomutanımız tamam diyene kadar da devam edeceğiz. İlk günkü heyecanı duyuyoruz hala. Emniyet Müdürlüğümüzü de o geceki hain darbe girişiminin püskürtülmesinde gösterdikleri başarıdan ötürü tebrik ediyorum, sağolun, varolun" dedi.

Başkan Ak ve beraberindekilerin ikinci durağı ise Ankara'da en fazla can kaybının yaşandığı Gölbaşı Özel Harekat Merkezi oldu. 47 polisin şehit düştüğü gecede zarar gören yere karanfiller bırakıldı ve şehitler için dua edildi. Özel Harekat Personel Müdürü Yusuf Ziya, olay gecesiyle ilgili bilgi verdi. Başkan Ak, Özel Harekatın simgesi olan ve bahçede saldırı esnasında hasar gören kartal heykelinin cam fanusla muhafaza edilmesini ve yeni bir kartal heykelinin de Keçiören Belediyesince yapılıp Özel Harekat Merkezine hibe edilmesini arzuladıklarını ifade etti.

Ak, ayrıca Özel Harekat Merkezine darbe gecesinde gösterdikleri kahramanlıktan ötürü teşekkür ederken Keçiören'de ikamet eden 4 özel harekat polisinin de o gece şehit düştüğünü söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçirören Belediye Başkanı Ak'tan Emniyet ve Özel Harekat'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement