Kedi Ölümleriyle İlgili Gözaltına Alınan Şahıs Serbest - Son Dakika
Güncel

Kedi Ölümleriyle İlgili Gözaltına Alınan Şahıs Serbest

Antalya’nın Alanya ilçesinde çok sayıda kedinin zehirlenerek öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Rus vatandaşı ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

28.02.2017 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde çok sayıda kedinin zehirlenerek öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Rus vatandaşı ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesinde çok sayıda kedinin ölümünün ardından sitelerdeki kamera kayıtlarını inceleyen hayvanseverler, şüpheli bir kişinin birçok kez elinde poşetle mahallede dolaştığını görerek durumu jandarmaya bildirdi. Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri kameraları inceleyerek eşkaline ulaştıkları ve mahallede yerleşik olarak yaşadığı tespit edilen Rus uyruklu 53 yaşındaki Valery V.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alındıktan sonra jandarma ekiplerince evi de aranan Rus Valery V.'nin ifadesinde kedileri öldürmediğini söylediği öğrenildi.

Rus adam, savcılık talimatıyla serbest bırakılırken İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kedi ölümleri nedeniyle araştırmalarını sürdüreceği öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kedi Ölümleriyle İlgili Gözaltına Alınan Şahıs Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement