Kedi, Polis Merkezinde Doğurdu - Son Dakika
Güncel

Kedi, Polis Merkezinde Doğurdu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Asayiş şube müdürlüğü ekipler amirliğinden genel görüntü Yavrulayan kedinin görüntüsü Yavru kedinin ölü doğması Sinop Belediyesi Hayvan Barınağı görevlilerinin kediyi almaları Ameliyattan detaylar Veteriner Hekim Tuncay'ın açıklamaları Kedi polis merkezinde doğurdu Sinop'ta doğum sancısı tutan kedi, kent merkezindeki Asayiş Şube Ekipleri Amirliği binasına girerek sandalyenin üzerinde doğum yaptı İlk yavrusu ölü doğan kedinin sancılarının devam etmesi üzerine polislerin haber verdiği Sinop Belediyesi Hayvan Barınağı görevlileri, kedinin iki yavrusunu da barınakta sezaryenle aldı Veteriner Hekim Tuncay: "Kedinin ilk yavrusu ölü doğdu.

27.04.2016 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Asayiş şube müdürlüğü ekipler amirliğinden genel görüntü

Yavrulayan kedinin görüntüsü

Yavru kedinin ölü doğması

Sinop Belediyesi Hayvan Barınağı görevlilerinin kediyi almaları

Ameliyattan detaylar

Veteriner Hekim Tuncay'ın açıklamaları

Kedi polis merkezinde doğurdu

Sinop'ta doğum sancısı tutan kedi, kent merkezindeki Asayiş Şube Ekipleri Amirliği binasına girerek sandalyenin üzerinde doğum yaptı

İlk yavrusu ölü doğan kedinin sancılarının devam etmesi üzerine polislerin haber verdiği Sinop Belediyesi Hayvan Barınağı görevlileri, kedinin iki yavrusunu da barınakta sezaryenle aldı

Veteriner Hekim Tuncay:

"Kedinin ilk yavrusu ölü doğdu. Diğer iki yavrusunu da sezaryenle aldık. Maalesef erken doğum yaptığı için yavruları ölü olarak doğdu. Anne kedinin sağlık durumu şu an gayet iyi, 4-5 gün daha barınakta kalacak"

Sinop'ta doğum sancısı tutan kedi, kent merkezindeki Asayiş Şube Ekipleri Amirliği binasına girerek sandalyenin üzerinde doğum yaptı.

Alınan bilgiye göre İl Emniyet Müdürülüğü Asayiş Şube Ekipleri Amirliği binası önüne gelen hamile kedi, bir süre bina önünde miyavlayarak bekledi. Polislerin su ve yiyecek verdiği kedi, daha sonra binaya girdi.

Burada bir sandalyenin üzerine çıkan kedi doğum yaptı. İlk yavrusu ölü doğan kedinin sancılarının devam ettiğini gören polisler, Sinop Belediyesi Hayvan Barınağı görevlilerine haber verdi. Kedi, belediye görevlilerince barınağa götürülerek sezaryene alındı.

"Erken doğum yaptığı için yavruları ölü doğdu"

Ameliyatı gerçekleştiren Veteriner Hekim Volkan Tuncay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, polislerin haber vermesiyle bilgi sahibi olduklarını söyledi.

Kedinin sancısı tuttuğu için doğum yapabilmek için uygun yer aradığını tahmin ettiklerini anlatan Tuncay, şöyle devam etti:

"Bize bilgi verilmesi üzerine arkadaşlarımız, hemen olay yerine gitti. Zaten kedi ilk yavrusunu orada doğurmuş. Barınağa getirildiğinde doğan yavrusu ölüydü. Sezaryenle karnındaki diğer iki yavrusunu daha aldık. Maalesef erken doğum yaptığı için yavruları ölü olarak doğdu. Ben, emniyet güçlerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum çünkü bu kadar duyarlı olmasalardı anne kediyi de kaybedebilirdik."

İsteyen olursa sahiplendirilecek

Tuncay, kedinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek "Anne kedinin sağlık durumu şu an gayet iyi, 4-5 gün daha barınakta kalacak. Kediyi kısırlaştırdık. İyileşince yine doğal ortama bırakacağız." dedi.

Veteriner Hekim Tuncay, isteyen olursa kediyi sahiplendirebileceklerini de kaydetti.

Kedi, Polis Merkezinde Doğurdu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kedi, Polis Merkezinde Doğurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement