Kedilere "5 Yıldızlı" Bakım - Son Dakika
Yerel

Kedilere "5 Yıldızlı" Bakım

Kedilere "5 Yıldızlı" Bakım

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kedi Bakım Evi'nde kedilerin bakımı yapılıyor.

28.07.2014 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kedi Bakım Evi'nde kedilerin bakımı yapılıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir Bağları Mevkii'ne yaptırılan Kedi Bakım Evi'nde kedilerin bakımı yaptırılıyor. Sürekli bir bakıcının bulunduğu bakım evinde, kedilerin rahat yaşaması için bütün imkanlar seferber ediliyor. Bakıcıları tarafından her gün kontrol edilen yaklaşık 130 kedi için veterinerlerde yoğun çaba harcıyor.

Bakım evi hakkında bilgiler vere Kedi Bakım Evi bakıcısı Osman Karasu, "Burada kedilere hizmet sınırsız hizmette sınır yok her türlü hizmet yaplıyor. Kısırlaştırma yapılıyor. Sağlıklarıyla ilgileniliyor. 7-24 saat önlerinde yemeleri içmeleri hemde her türlüsüyle karşılanıyor yani. Şu anda 130 tane kadar kedimiz var. Yalnız işte bu sayı değişebiliyor. Dışarıdan gelen sahiplendirme oluyor" dedi.

Bakım evinde toplanan sokak kedilerinin de geldiğinin altını çizen Karasu, "Şimdi kedilerin dışarıdan toplama olayı Büyükşehir Beldiyesi'nde yok ama ilçe belediyelerinde Melikgazi ve Kocasinan Belediyelerinde kedi köpek toplama evlerinin vatandaş sıkıntısını ileterek o şekilde gönderebiliyor. Artı olarak hayvan kurtarma ambulansımız var. Bizim Spor A.Ş. olarak Büyükşehir Belediyesi olarak yaralı bir hayvan sokakta kalan bir hayvanı vatandaşın ihbarıyla ambulansımız alıp geliyor" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kedilere '5 Yıldızlı' Bakım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement