Kedilerin kaç parmağı var? - Son Dakika
Güncel

Kedilerin kaç parmağı var?

Kedilerin kaç parmağı var?

Altın Petek'te, yarışmacılara verilen 4 bronz joker, hata yapmaları durumunda bunu telafi ederken, bir gümüş joker ise, soruya doğru cevap vermeleri halinde o âna kadar kazandıkları ödülü garantiliyor.

10.02.2017 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yani yarışmacılar, aslında ödüllerini kendileri belirliyorlar. Yine de, yarışmacıların heyecanlı ya da dikkatsiz davranmaları nedeniyle bronz jokerler de bir yere kadar destek olabiliyor.

KEDİNİZ VARSA 50 BİN LİRA KAZANABİLİRDİNİZ!

TRT 1'de yayınlanan Altın Petek Bilgil Yarışması'nda ilginç çıkarımlarıyla soruları bilen Melih Yağcı, Altın Petek sorusunu gören yarışmacıların arasına girdi. Altın Petek sorusunda "Kedilerin ön ve arka patilerinde toplamda kaç parmakları bulunur?" sorusu için "Dörde bölünen bir sayı olacağını düşünüyorum" diyerek 18 ve 22 şıklarını eledi. Yarışmacı "16" cevabını verdi ancak doğru cevap elediği 18'di.

TELEFONUN TUŞLARINDAKİ HARFLER 2 BRONZA MÂLOLDU

Kucağına almayı beklediği bebeği için yarışmaya katılan Görkem Dinçer, beşinci soruda 'tuş' anahtar kelimesini tercih etti. "Telefonun tuş takımındaki 8 tuşunun üzerinde hangi harfler yer alır?" sorusunu düşünürken 1 tuşunun boş olup olmadığı konusunda tereddüt yaşayan yarışmacı iki bronzunu soruda bırakıp yola devam etti. Önce PQRS cevabını, sonrasında TUV seçeneği ile yarışmaya devam etti.

SEZEN AKSU EUROVISION ELEMELERİNDE 3 SEFER ELENMİŞ!

Tarih öğretmeni Tuncay Karakaçan, dördüncü soruyu bronz jokerler sayesinde geçebildi. "Hangi ünlü sanatçı, elemelere üç kez katılmasına rağmen Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil etmeyi başaramamıştır?" sorusunda 3 bronz jokeri yanlış cevaplara verince, yarışmacı otomatik olarak sonraki cevaba geçmiş oldu. 'Ajda Pekkan', 'Ayşegül Aldinç', 'Nazan Öncel' seçenekleri yanlıştı. Ancak 3 yanlış cevabı bronz jokerler ile cevaplayınca, doğru olan 'Sezen Aksu' şıkkı kaldığı için sonraki soruya geçti.

İSTANBUL'UN DOĞU KOMŞUSU İLİ BOLU SANDI

Çocuk Gelişimi öğretmeni Ecem Coşkun, " İstanbul'un doğu yönündeki sınır komşusu olan ilimiz hangisidir?" sorusuna " Gümüşhane'liyim. Kocaeli'nden de geçersin. İlk durak Bolu. Bolu'yu yolu yarıladık diye düşünüyoruz." dedi. Kocaeli yerine Bolu seçeneği yarışmayı erken tamamlamasına yol açtı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kedilerin kaç parmağı var? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement