Kediyi Yavrusu Gibi Emziren Köpek - Son Dakika
Güncel

Kediyi Yavrusu Gibi Emziren Köpek

Kediyi Yavrusu Gibi Emziren Köpek

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 4 aylık Polat adlı kedi ile 12 aylık Cango isimli köpeğin dostluğu görenleri şaşırtıyor.

15.11.2014 16:03  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 4 aylık Polat adlı kedi ile 12 aylık Cango isimli köpeğin dostluğu görenleri şaşırtıyor. Cango, Polat adlı kediyi yavrusu gibi emziriyor, birlikte vakit geçiriyor.

Gönen'de yaşayan hayvansever Fatma Var, ilçedeki sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Bir çok kedi ve köpeği besleyen Var, sokakta bulduğu Cango adlı köpeği sahiplenerek evine aldı. 3 ay önce annesini araba ezen bir aylık kedi de Var'ın evine konuk oldu. Polat adı verilen kedi, diğer kediler yerine Cango ile arkadaşlık kurmayı tercih etti. 1 yaşındaki köpeği annesi gibi gören minik kedi, bütün vaktini onunla geçiriyor. Cango da bu durumu hiç garipsemeden minik kediye sahip çıkıyor. Polat'ı emziren Cango, onunla oyunlar oynayıp vakit geçiriyor.

Hayvanların sahibi Fatma Var, Polat'ı 1 aylıkken aldığını söyleyerek, "Kedimizin annesi trafik kazasından öldü. Ben aldığım daha 1 aylıktı. Sokağa bırakmak yerine sahip çıkmayı düşündüm. Köpeğimi de sokakta buldum, onu da aldım. Ben hayvanları çok seviyorum bahçem de beslemek için müsait. Onlarla arkadaş gibiyiz. Polat ve Cango birbirlerini çok sevdiler. 4 aylık kedimiz anne özlemini Cango ile oynayarak gideriyor. Kedimiz ve köpeğimiz aynı zamanda birlikte kalıyorlar. Bunların arasında çok güzel bir dostluk var. İkisi de beni çok seviyorlar. İkisi de birbirlerine zarar vermeden oynuyorlar. Başka kedilerimde var ama Cango, Polat'ı sevdi onu emziriyor" dedi.

Bu duruma herkesin çok şaşırdığını söyleyen Var, "Komşularımız bile bu duruma çok şaşırıyor, köpekle kedi nasıl bu kadar iyi dost oluyor diye. İnsanların bile birbirine kıydığı bu zamanlarda bunların bu şekilde dost olmaları herkesi hayrete düşürüyor. Bizim çok hoşumuza gitti. Alıştık. Fakat görenler çok şaşırıyor" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kediyi Yavrusu Gibi Emziren Köpek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement