Kefalet Kooperatifi Kendi Yerine Taşındı - Son Dakika
Yerel

Kefalet Kooperatifi Kendi Yerine Taşındı

Kefalet Kooperatifi Kendi Yerine Taşındı

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde faaliyet göstermekte olan Sınırlı Sorumlu Azdavay Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi satın aldığı yere taşındı.

09.04.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde faaliyet göstermekte olan Sınırlı Sorumlu Azdavay Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi satın aldığı yere taşındı.

Kooperatifin yeni yerinde faaliyete başlaması nedeni ile düzenlenen törene Azdavay Kaymakamı Ali Güner, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Esnaf Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı Birol Bozkurt, Devrekani Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Altıkulaç, Eflani Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Özdilli, Azdavay ve Pınarbaşı esnafları ile vatandaşlar katıldı.

Kurumun kendi mülkünde hizmet vermeye başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Kooperatif Başkanı Salih Karaset "Azdavay ve Pınarbaşı İlçelerimizdeki esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet veren kurumumuzun 220 si faal olmak üzere toplam 550 üyesi vardır. 2015 Yılı içersin de şu ana kadar üyelerimize altı bin 550 lira kredi kullandırdık, bu miktarın yılbaşına kadar sekiz bin lira civarına ulaşacağını tahmin ediyoruz.

Bugün itibarı ile satın almış olduğumuz iş yerimizde faaliyete başladık. Büromuzun toplam kullanım alanı 144 metre kare olup kooperatifimize 190 bin liraya mal olmuş bu bedel kooperatif bütçesinden ödenmiştir. Kooperatifimize mülk kazandırmanın şu anda yönetimde olan bizlere nasip olduğu için çok mutluyuz. Bugüne kadar kooperatifimize üye ve yönetici olarak hizmet vermiş tüm esnaf ve sanatkarlarımızdan ölenlere Allah'dan rahmet diliyor hayatta olanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kefalet Kooperatifi Kendi Yerine Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement