Keith Langford, Türk Pasaportu Aldı - Son Dakika
Spor

Keith Langford, Türk Pasaportu Aldı

ABD'li basketbolcu Keith Langford, Türk pasaportu aldı ve önümüzdeki sezon Dünya Kupası'nda Türkiye için mücadele edebilecek.

22.04.2014 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emporio Armani Milano forması giyen Keith Langford, Türk pasaportu alarak Türk Milli Basketbol Takımı'nda forma giyme hakkı kazandı.

DÜNYA KUPASI'NDA OYNAYABİLECEK

Sportando internet sitesinin haberinde, bu sezon Euroleague'de en skorer oyuncu konumunda bulunan Langford'ın bütün resmi evrak problemlerini çözdüğü ve önümüzdeki sene oynanacak Dünya Kupası'nda Türkiye formasını giymesi için önünde bir engel kalmadığı belirtildi.

PERFORMANSIYLA GÖZ DOLDURUYOR

Langford'ın formasını giydiği Emporio Armani, Euroleague çeyrek final serisinde Maccabi Tel Aviv'le mücadele ediyor. Seride 2-1 önde bulunan İtalyan temsilcisini taşıyan isimlerin başında gelen 31 yaşındaki şutör-guard, oyun başına 14 sayı 3.3 asist performansıyla göz dolduruyor.

ERGİN ATAMAN DA KADROSUNDA GÖRMEK İSTİYOR

Bütün bu gelişmelerin yanı sıra Milli Takım Başantrenörü olan Ergin Ataman'ın Langford'ı Galatasaray Liv Hospital'da görmek istediği de gelen haberler arasında. Ergin Ataman'ın dünya kupası kadrosundaki devşirme hakkını ise Emir Preldzic'in yerine Euroleague sayı kralından kullanacağı öğrenildi.

Keith Langford, Türk Pasaportu Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Keith Langford, Türk Pasaportu Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Dağdaki Çoban: Giyceği forma Ay yıldız . Başarılı olursak dalgalanacak bayrak Ay yıldız . Problem olmamalı bence 9 2 Yanıtla

Advertisement