Keldani Cemaati Heyetinden Vali Çomaktekin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Keldani Cemaati Heyetinden Vali Çomaktekin'e Ziyaret

Keldani Cemaati Heyetinden Vali Çomaktekin\'e Ziyaret

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Irak kökenli Keldani cemaatine mensup bir heyet, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin'i ziyaret etti.

13.01.2015 14:47  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Irak kökenli Keldani cemaatine mensup bir heyet, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin'i ziyaret etti.

Amasya'da yaşayan Iraklı sığınmacıları ziyaret etmek üzere Amasya'ya gelen heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Vali Çomaktekin, ilde bin 453 yabancı ülke vatandaşının misafir edildiğini söyledi.

Türk milletinin en önemli özelliklerinden olan misafirperverlik anlayışıyla Amasya'da bulunan tüm yabancı ülke vatandaşlarına hoşgörüyle davranıldığını ve devlet olarak çeşitli kamu kurumları aracılığıyla gerekli ihtiyaçların karşılandığını, bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla tüm misafirlere gerekli desteğin sağlanacağını vurgulayan Çomaktekin, valiliğe bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın da acil ve öncelikli ihtiyaçlar için maddi destekte bulunduğuna değindi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette misafirleriyle Arapça sohbet eden ve heyette bulunan temsilcilerden Keldani halkıyla ilgili bilgiler alan Çomaktekin, ziyaretin sonunda misafirlerine Amasya'yı tanıtıcı hediyeler verdi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keldani Cemaati Heyetinden Vali Çomaktekin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement