Kelebeğin Rüyasına Arnavutluk'tan Ödül - Son Dakika
Kültür Sanat

Kelebeğin Rüyasına Arnavutluk'tan Ödül

Kelebeğin Rüyasına Arnavutluk\'tan Ödül

7. Durres Film Festivalinde gösterilen üç Türk filminden biri olan Kelebeğin Rüyası, Balkanlar'ın En İyi Filmi Ödülüne layık görüldü.

15.09.2014 12:40  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutluk'un Dıraç kentide, bu yıl 7'ncisi düzenlenen Durres Film Festivali'nde gösterilen "Kelebeğin Rüyası" filmi " Balkanlar'ın En İyi Filmi" Ödülü'ne layık görüldü.

7. Durres Film Festivali'nde farklı ülkelerden 200'e yakın film gösterilirken, Türk sineması da festivalde üç filmle temsil edildi. "Kelebeğin Rüyası" filminin yanı sıra "Selvi Boylum Al Yazmalım" ve "Devlerin Aşkı" da festival kapsamında gösterildi.

Festival jürisi, yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat'ın paylaştığı 2013 yapımı filmi "Balkanlar'ın En İyi Filmi" Ödülü'ne layık gördü.

Durres Film Festivali'nde gösterilen bir diğer Türk filmi "Selvi Boylum Al Yazmalım"da "Asya" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Türkan Şoray da festivalin onur konuğu olarak etkinliğe katılmıştı. Festival jürisi tarafından Şoray'a "Yaşam Boyu Başarı" Ödülü verilmişti. - Tiran

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Kelebeğin Rüyasına Arnavutluk'tan Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement