Kelkit Çayı'nda Kaybolan Ali Emre İçin Karne Hazırlandı - Son Dakika
Yerel

Kelkit Çayı'nda Kaybolan Ali Emre İçin Karne Hazırlandı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Kelkit çayında kaybolan Ali Emre Çördük için öğretmenleri tarafından karne hazırlandı.

12.06.2015 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Kelkit çayında kaybolan Ali Emre Çördük için öğretmenleri   tarafından karne hazırlandı.

Kelkit Çayı'nda 16 Mayıs'ta kaybolan ve halen arama çalışmaları süren Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu 3-A sınıfı öğrencisi Ali Emre Çördük'ün öğretmenleri, hazırladıkları karneyi Ali Emre'nin sırasına bıraktı.

Ali Emre'nin çok zeki bir çocuk olduğu ifade eden sınıf öğretmeni, tüm notları "pekiyi" olan Ali Emre'nin karnesine "Seni çok özledim yavrum" yazdı.

Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 Mayıs'ta Kelkit Çayı'nda kaybolan ve halen ulaşılamayan Ali Emre'nin bulunamamasına üzüldüklerini belirtti.

Yaklaşık bir aydır İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ile jandarma ve emniyet ekiplerinin Ali Emre'yi aradığını anımsatan Aslan, "Mahalleli vatandaşlar, akrabaları ve milli eğitim camiası zaman zaman arama çalışmalarına katılıyoruz ama hala hayırlı bir sonuca ulaşamadık. Bu durum hepimizi derinden üzüyor" dedi.

Aileyi yalnız bırakmamaya gayret ettiklerini dile getiren Aslan, "Kaymakamlık düzeyinde de vatandaş düzeyinde de herkes bu konuda duyarlılık gösteriyor. Ailenin yanında yer alıyor. Bizler elimizden gelen desteği vermeye onlarında yanında olmaya çalışıyoruz. Onların acısına ortak olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulunda eğitim gören Ali Emre Çördük'ün kaybolması nedeniyle okul olarak daha duyarlı olduklarını söyleyen Aslan, şunları kaydetti:

"Okul eve yakın bir mesafede olduğu için okulumuzun zil sesini biraz kıstık. Mahalleli düğün, nişan gibi şeyler yapacaklarsa dikkatli olmaya çalışıyorlar. Ailenin acısını paylaştıklarını belli etmeye çalışıyorlar. Eğitim-öğretim yılı sonu olması nedeniyle Ali Emre'nin karnesini hazırladık. İnşallah aileye ulaştırmaya çalışıyoruz. Allah ailemize sabır versin."

Ali Emre Çördük'ün 16 Mayıs'ta eve gelmemesi üzerine ailesi tarafından civarda yapılan aramada, Kelkit Çayı kenarında çocuğun kıyafeti ve ayakkabıları bulunmuştu. Kelkit Çayı'nda başlatılan arama çalışmaları halen sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kelkit Çayı'nda Kaybolan Ali Emre İçin Karne Hazırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement