Kelkit Çayı'nda Kaybolan Çocuğu Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Kelkit Çayı'nda Kaybolan Çocuğu Arama Çalışmaları Sürüyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 5 gündür kayıp olan, kıyafetleri Kelkit Çayı kenarında bulunan 9 yaşındaki Ali Emre Çördük'ü arama çalışmaları sürüyor.

21.05.2015 22:33  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erbaa ilçesinde 5 gündür kayıp olan, kıyafetleri Kelkit Çayı kenarında bulunan 9 yaşındaki Ali Emre Çördük'ü arama çalışmaları sürüyor. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve ilçe sakinleri, 7 kilometrelik alanı tarıyor. Ekipler, çalışmalarında özel eğitimli köpekleri de kullanıyor.Çördük ailesi, umutla kayıp çocuklarından haber bekliyor. Anne Emine Çördük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaybolduğu günün akşamı oğlunu okul çevresinde bulamayınca evlerinin olduğu sokakta aradığını söyledi.Çocuğunun kıyafetlerinin ırmak kenarında bulunduğunu öğrendiğini anlatan Çördük, "Özel eğitimli köpek getirdiler. Köpek, çocuğun suya girdiği yere atladı iki defa. O gün yanında gelen arkadaşını getirmişler. Çocuğumu burada bata çıka gördüğünü, 100 metre gittiğini, sonra da ağlayarak kaçtığını anlatmış" şeklinde konuştu. Oğlumun dirisini değil, artık ölüsünü istiyoruz" diyen Çördük, oğlunun cennete gittiğine inandığını ifade etti.

"Doğum günü için hazırlık yapıyorduk"

Ali Emre'nin 18 Mayıs'ta 10 yaşına girdiğini dile getiren Çördük, doğum günü için öğretmeniyle hazırlık yaptıklarını söyledi.Anne Çördük, sözlerini şöyle sürdürdü, "Öğretmenin de adı Emre. Öğretmeni çocuğumu çok severdi. 'Çok akıllı, üstün zekalı bir çocuk, böyle bir çocuk görmedim' diyordu. Gerçekten de öyle. Doğum gününü yapamadık. Suyu çok seviyordu. Günlük 2-3 defa banyo yapardı. Gitti yavrum doğum gününde. 'Belki suyun yüzeyine çıkar' dedim ama olmadı." Çördük, Ali Emre'nin beş çocuğundan biri olduğunu sözlerine ekledi.

Kelkit Çayı\'nda Kaybolan Çocuğu Arama Çalışmaları Sürüyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kelkit Çayı'nda Kaybolan Çocuğu Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement