Kelkit Çayı'nda Kaybolan Çocuk - Son Dakika
Yerel

Kelkit Çayı'nda Kaybolan Çocuk

Tokat'ın Erbaa ilçesindeki Kelkit Çayı'nda 28 gün önce kaybolan Ali Emre Çördük'ü arama çalışmaları devam ediyor.

13.06.2015 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesindeki Kelkit Çayı'nda 28 gün önce kaybolan Ali Emre Çördük'ü arama çalışmaları devam ediyor.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) su altı ekipleri, Erbaa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Niksar İlçe Komando Birliği ekipleri, 16 Mayıs'ta kaybolan 9 yaşındaki Ali Emre Çördük'ü, Kelkit Çayı'nda aramayı sürdürüyor.

Çocuğun babası Mehmet Çördük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 28 gündür her sabah Kelkit Çayı kenarına gelip oğlunu aradığını söyledi.

Her akşam eve geldiğinde kendi kendine "yarın Kelkit Çayı'na gitmeyeceğim" dediğini anlatan acılı baba, ancak sabah olunca kendisini çayın kenarında bulduğunu kaydetti. Baba Çördük, "Cenabı Allah'tan oğlumun bir mezarı bir taşı olsun istedim, onun peşindeyim. Yoksa biliyorum ki Allah'tan geldik yine ona döneceğiz. Yetkililerden o mezar taşını bulmalarını istiyorum, daha başka bir şey istemiyorum. Başka Ali Emre'lerin canının yanmaması için gereken her şey yapılsın. Belki benim Ali Emrem gitti ama başka Ali Emre'ler gitmesin" diye konuştu.

Yetkililerden kum ocaklarının bulunduğu bölgenin aranması konusunda yardım isteyen Çördük, "Ramazan ayına 4 gün kaldı. 28 gündür ben çocuğumu arıyorum. Çocuğum suya gitti bulamıyorum. Kum ocaklarının olduğu bölgede aklımız kaldı. Ramazan ayına kadar oranın detaylı bir şekilde aramasını, suyun kesilmesini istiyorum" dedi.

Ali Emre Çördük'ün eve gelmemesi üzerine ailesi tarafından civarda yapılan aramada, Kelkit Çayı kenarında çocuğun kıyafeti ve ayakkabıları bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kelkit Çayı'nda Kaybolan Çocuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement