Kelkit'te Doğalgaz Kampanyasına Vekil Desteği - Son Dakika
Güncel

Kelkit'te Doğalgaz Kampanyasına Vekil Desteği

Kelkit\'te Doğalgaz Kampanyasına Vekil Desteği

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kelkit ilçesine doğalgaz gelebilmesi için yürütülen 2 bin 800 abone kampanyasına abonman bedelini yatırarak destek verdi.

24.04.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kelkit ilçesine doğalgaz gelebilmesi için yürütülen 2 bin 800 abone kampanyasına abonman bedelini yatırarak destek verdi.

Beraberinde İlçe Kaymakamı Ozan Gazel, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aydın'la birlikte Kelkit'te bulunan banka şubesine gelerek, doğalgaz abonelik bedelini yatıran Milletvekili Üstün, bu kampanyanın siyaset üstü olduğunu belirterek, Kelkit'te herkesi elini taşın altına koymaya davet etti.

Doğalgazla ilgili sürekli kendilerine talep geldiğini belirten Milletvekili Üstün, geçtiğimiz 29 Ekim tarihinde sona eren müracaatların ardından Bakanlar Kurulu'nun Kelkit gibi bazı ilçeler için özel bir uygulama getirdiğini ve müracaat süresini 28 Haziran tarihine kadar uzattığını hatırlattı.

Bu noktada kendisinin de Başbakan Erdoğan'a Kelkit halkının doğalgaz istediği noktasında ki talebini ilettiğini dile getiren Milletvekili Üstün, ilgili karar gereği elektrik abone sayısının yüzde 60'ı kadar doğalgaza müracaat edilmesi gerektiğini, bunun da Kelkit ilçesi için 2 bin 800 abone anlamına geldiğini söyledi.

Bu abonelik şartının mutlak suretle 28 Haziran tarihine kadar gerçekleşmesi gerektiğini ifade eden Milletvekili Üstün, "Kelkit'in doğalgazı, temiz yakıtı hak ettiğine inanıyorum. Onun için hep beraber mücadele etmemiz lazım. Bunu siyasetten ayrı tutarak her birimiz, hangi görüşten olursak olalım Kelkitimizin doğal gaza kavuşması için hep birlikte hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız ve herkes bu konuya özel ilgi göstererek kampanyalar düzenliyor ve bunun çok önemli olduğunu vatandaşlarımıza anlatıyorlar." dedi.

Kelkitlilere seslenen Milletvekili Üstün, 335 lira ile Kelkit'e sağlanacak bu katkıyı çok önemsediklerini belirterek, tüm hemşehrilerinden Kelkitlilik bilinci ile hareket edip, konuyu siyaset üstü tutarak bu kampanyaya destek vermelerini istedi.

Milletvekili Üstün, üçüncü bir defa bu fırsatı bulamayabileceklerini de hatırlatarak, 28 Haziran'da süre bitiminden önce abonelik şartını yerine getirerek önümüzdeki yıl Kelkit ilçesinde doğalgaz kullanmak istediklerini vurguladı.

İlçe Kaymakamı Ozan Gazel ise geçtiğimiz günlerde ilçede geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyerek bilgilendirme ve değerlendirme yaptıklarını, oluşturdukları komisyonun vatandaşlara konunun önemini anlatmaya başladığını söyledi.

Kaymakam Gazel, bugüne kadar bin 300'den fazla abonelik gerçekleştirdiklerini, 28 Haziran'a kadar kalan bin 500 abone için vatandaşlardan destek beklediklerini de sözlerine ekledi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kelkit'te Doğalgaz Kampanyasına Vekil Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cemil demir: bu firsati kacirmayalim bizlerden medeniyetin urunlerinden fayda sagliyalim bizim de hakkimiz dogal gaz zenginler onculuk etsin firsat kacmmasin lutfen 2 ay kaldi hanimlara cok is dusuyo bu firsat kacmaz buyuk bir nimet kacirirsak bidaha gelmez saygilarimla 0 0 Yanıtla
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement