Kelkit'te "Sabah Kahvaltısında Camide Buluşalım Projesi" - Son Dakika
Yerel

Kelkit'te "Sabah Kahvaltısında Camide Buluşalım Projesi"

Kelkit Müftülüğünün "Sabah Kahvaltısında Camide Buluşalım Projesi" devam ediyor.

02.01.2015 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kelkit Müftülüğünün "Sabah Kahvaltısında Camide Buluşalım Projesi" devam ediyor.

İlçeye bağlı Babakonağı köyünde düzenlenen cuma sabahı kahvaltısına, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, ilçe Müftüsü Selim Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aydın ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Üstün, gelenek haline getirilen projeyi takip ettiğini belirterek, "Basından takip ettiğim kadarıyla ilçemizdeki bu proje birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmaktadır. Belediye başkanımız ve ilçe idarecilerinin bir çoğunun da iştirak ettikleri bu bereket iklimine genç kardeşlerimizin de katılımı hayli fazlalaşmaya başlamıştır. Bu tür organizasyonların devam etmesini ümit ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Yılmaz ise gerek mahalleler gerekse köyler arasında var olan birlik ve dayanışma ruhunun daha da kuvvetlenmesine katkısı olan sabah namazı buluşmalarına katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Müftü Şahin de her cuma sabahı bir mahalledeki camide buluştuklarını kaydederek, "Özellikle bu seher vakti buluşmaları vesilesiyle birlik, kardeşlik duyguları daha da kuvvetlenmekte, ilçe manevi anlamda bereketlenmektedir! ifadesini kullandı. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kelkit'te 'Sabah Kahvaltısında Camide Buluşalım Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement