Kelkit'te Üniversite Öğrencilerine Obezite ve Yeme Bozuklukları Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Kelkit'te Üniversite Öğrencilerine Obezite ve Yeme Bozuklukları Semineri Verildi

Kelkit\'te Üniversite Öğrencilerine Obezite ve Yeme Bozuklukları Semineri Verildi

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Kelkit Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yüksekokul öğrencilerine diyabet, obezite ve yeme bozuklukları hastalıkları hakkında seminer verildi.

06.11.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Kelkit Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yüksekokul öğrencilerine diyabet, obezite ve yeme bozuklukları hastalıkları hakkında seminer verildi.

Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr.Şehide Güler tarafından verilen eğitimi öğrenciler görsel sunum eşliğinde ilgi ile izledi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Halil Yolcu, öğrencilere bilinçli beslenme ve sağlıklı beslenme için neler yapmaları gerektiği hakkında Toplum Sağlığı Merkezinin katkıları ile bir seminer düzenleyerek bilgi verdiklerini söyledi.

Kelkit'teki tüm kesimlere bu bilgileri aktarmak için gayret ve mücadele içerisinde olacaklarını kaydeden Yolcu, "Burada temel amacımız toplumu, sağlıklı yaşam ve beslenmenin bütün felsefesini kendilerine küçüğünden büyüğüne kadar yerleştirmek ve sonuç itibarı ile Kelkit'te farkındalık ve ayrıcalık oluşturmak genel temennimizdir. Bundan sonra bu programlarımızı sık sık yapacağız" dedi.

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda düzenlenen seminere Okul Müdürü Halil Yolcu'nun yanı sıra akademisyen ve öğrenciler katıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kelkit'te Üniversite Öğrencilerine Obezite ve Yeme Bozuklukları Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement