Kelkit'te Yaz Kur'an Kursları İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kelkit'te Yaz Kur'an Kursları İçin Tören Düzenlendi

Kelkit\'te Yaz Kur\'an Kursları İçin Tören Düzenlendi

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde yaz kuran kursları için açılış programı düzenlendi.

23.06.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde yaz kuran kursları için açılış programı düzenlendi.

Kelkit Küçük cami önünde gerçekleştirilen ve minik öğrencilerin Kur'an ve hadisler okuduğu programa Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, İlçe Müftüsü Selim Şahin, kurs hocaları, çocuklar ve veliler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Gazel, "Türk çocuğunun, dilini, dinini, tarihini öğrenmesi lazım. Bu hususta hocalarımıza büyük yük düşmektedir, hocalarımıza kolaylıklar diliyorum herkesin ramazanı mübarek olsun" dedi.

İlçe Müftüsü Selim Şahin ise yaklaşık 100 kursun yanı sıra ilçe merkezindeki Ülker ve Kemalettin Başar Anaokulunda ders verilmek üzere kurslarımıza bin 500 öğrenci katılacağını söyledi. Müftü Şahin, yaz Kur'an kurslarına katılan öğrencilerin Kur'an meali, itikat, ibadet, siyer ve ahlak dersleri alacaklarını da sözlerine ekledi.

Şahin, "Din görevlileri Yaz Kur'an kurslarına gelen öğrencilere Kur'an eğitiminin yanı sıra dini bilgiler, hadis ezberleme, kitap okuma, oyun, sportif faaliyetler vb. etkinliklerle kursların bir tatil havasında geçmesini sağlayacak. Hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ederim" dedi.

Program çocuklara dua ettirmesi ve balon dağıtımıyla sona erdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kelkit'te Yaz Kur'an Kursları İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement