Kemal Kılıçdaroğlu Spikerin İsmini Karıştırdı - Son Dakika
Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Spikerin İsmini Karıştırdı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Star TV'de katıldığı haber bülteninde spiker Nazlı Çelik'in ismini karıştırarak "Aslı hanım" diye hitap etti.

25.12.2014 21:24  Güncelleme: 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Star Ana Haber'de Nazlı Çelik'in konuğu oldu. Gaflarıyla ünlünen CHP lideri Kılıçdaroğlu, Nazlı Çelik'e "Bakın Aslı Hanım" diyerek hitap etti. Bunun üzerine Çelik, "Ben Nazlı" diyerek Kılıçdaroğlu'nu düzeltti.

"BASIN ÖZGÜRLÜĞÜNE SALDIRI"

Kılıçdaroğlu, konuşmasında 14 Aralık tarihinde Cemaat'e yönelik Zaman gazetesine yapılan operasyon hakkındaki "Basın özgürlüğüne yapılan bir saldırı" ifadelerini yineledi.

"EKREM DUMANLI'YI ARADIM"

Kılıçdaroğlu, gözaltına alınan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın serbest bırakılmasının ardından "Geçmiş Olsun" telefonu açtığını da söyledi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından dikkat çeken bölümler...

"ÖCALAN'A DEMEK Kİ SÖZ VERİLDİ"

- ÇÖZÜM SÜRECİ GÖRÜŞMELERİ: Varılan sonuçlar Kandil'e götürülüyor. Kandil'de oturulup konuşuluyor, onlar demeç veriyor. Geldiğimiz nokta şu; bakanların, milletvekillerinin, Türkiye'de medyanın, muhalefetin bilgi sahibi olmadığı bir süreç yaşanıyor. Kim biliyor? Kandil, İmralı, hükümetten birkaç kişi biliyor. En ayrıntılı bilgileri Kandil'den alıyoruz. '3 sayfalık metin geldi' diyor. Herhalde bir söz verilmiş ki, nisan ayında Öcalan kongrelerine katılmazsa çatışma başlayacağını söylüyor. Yalçın Akdoğan, 'Neden bunu erken açıkladın?' diyor. Aralarında bir uzlaşma var. Samimi olmayan, birbirine güvenmeyen iki tarafın kendi aralarında vardıkları ama kamuoyundan ısrarla gizledikleri bir çerçeve var. Kandil 'Siz eğer verdiğiniz sözü tutmazsanız, bu açıklamayı kamuoyuyla paylaşacağız' diyor.

"BİLMEDİĞİMİZ BİR KONU HAKKINDA YORUM YAPMAMIZ DOĞRU DEĞİL"

Bizim haberimiz yok, bilgimiz de yok. İmralı'da bir pazarlık masası kuruldu, görüşmeler yapılıyor zaten. O görüşmeler yapılmalı mı? O çerçevede de düşüncelerimizi söyledik. Devletin bu tür bir sürecin içine girmemesi, meşru organlar aracılığıyla bu görüşmenin yapılması gerektiğini söyledik. HDP var parlamentoda. HDP pekala görüşme sürecinin içinde ana aktör olarak kullanılabilirdi ama bunları yapmadılar. Birebir kapalı kapılar ardında görüşmeler yapılıyor. Mutabakat nedir bilmiyoruz. Dolayısıyla bizim yorum yapmamız doğru da olmaz. Bilmediğimiz bir konuda yorum yapmamız, görüş açıklamamız doğru değil.

"AKLANMAK İSTİYORUZ DEMELERİ LAZIM"

- 4 BAKANIN YÜCE DİVAN OYLAMASI: Soruşturma komisyonuna 4 bakanın gidip, 'Biz Yüce Divan'a gidip, aklanmak istiyoruz' demesi lazım. Ahlak bunu gerektirir. Kendilerine güveniyorlarsa, herhangi bir yolsuzluğa bulaşmadılarsa, o anlayış da bunu gerektirir. 'Ben gidip aklanmak istiyorum. Nerede aklanacağım? Soruşturma komisyonu beni aklamayacak, TBMM de beni aklamayacak. Benim aklanacağım yer, bütün dünyada, demokrasilerde hukuktur.' Yani gidersiniz, mahkemede beraat edersiniz, çıkarsınız toplumun önüne dersiniz ki 'Benim hiçbir suçum yok, ben aklandım ve geldim.' Kapalı kapılar ardında görüşmelerin yapıldığını, bazı taktiklerin güdüldüğünü hepimiz biliyoruz. Bütün bunların hepsi kamuoyu önünde oluyor ve bu bizi rahatsız ediyor. Aslında bizden çok suçlanan kişileri rahatsız etmesi lazım. Onların 'Ben gidip aklanmak istiyorum' demesi lazım ama demiyorlar. Neden? Herhalde suçlular da onun için.

"VİCDAN SAHİBİ OLMAK LAZIM"

- 16 YAŞINDAKİ LİSE ÖĞRENCİSİNİN TUTUKLANMASI OLAYI: 16 yaşındaki bir çocuk için tutuklama kararı vermek kolay bir olay değildir, biraz vicdan sahibi olmak lazım. O, bir lise öğrencisi. Konuşmayı yapıyor, şu veya bir şekilde belli kişileri, belli makamları incitmiş olabilir bu çocuk, bizim çocuğumuz, bu ülkenin çocuğu. Onu kazanmamız lazım, kaybetmemiz değil. Çağdaş dünyanın yüzüne nasıl bakacağız biz? Yazık günah değil mi bu çocuğa? Ben, şunu içime sindiremiyorum, hırsızların elini kolunu sallayarak gezdiği bir ülkede, 16 yaşındaki bir çocuğun hırsızları eleştirmesi nedeniyle kalkıp hapse atılmasını benim vicdanım kabul etmiyor. Bu ülkede hangi insanın vicdanı kabul eder bunu? O çocuk buna isyan ediyor. Amacını aşmış ifadeler kullanmış olabilir. Buna da itirazım yok, kullanmamalı. Söylenebilir ama bu çocuk eğitilmeli. Bu çocuğu alıp hapse attığınız andan itibaren başka bir sürecin içine sokacaksınız o gencecik çocuğu." (Kaynak: Star TV)

Kemal Kılıçdaroğlu Spikerin İsmini Karıştırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kemal Kılıçdaroğlu Spikerin İsmini Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • tol: :) eli ayağına dolaştı adamın ha aslı ha nazlı :) ikiside aynı kapı 31 3 Yanıtla
  • OSMANLI: Lan bu şaka yapmıyo galiba ciddi ciddi keMAL ;:)) 16 14 Yanıtla
  • HeRSeYYaLaN: Normaldir herşeyi karistiriyor zaten. 16 7 Yanıtla
  • coşkunabiniz: normal ne beklidinz ya 15 7 Yanıtla
  • kimse kusura bakmasın: Sen ssk da yediğin haltlardan yargilandinmi,nasıl kapattın yediğin haltlarin üzerini,benim bildiğim çocuk parkta oynar,eğer ogretilirse babaya.amcaya dayiya vs.küfür eder,la bu nasıl çocuk,cem yılmaz diyo ya olmamış yapamamışsınız bu çocuğu 9 10 Yanıtla
  • nacar: MAL ke MAL özet bu. ! 9 9 Yanıtla
  • Serkan: Hehee akp'ye dinci diyordu kendisi cemaattci oldu :))) gulenciniz diyenlerde guleni olabiliyormus demekki 10 6 Yanıtla
  • ACİL: İNSAN HALİ, GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM! ACİL NUROLOJİ'YE GİTMESİ GEREK. . 10 5 Yanıtla
  • Brn: Bundan da o beklenirdi 8 6 Yanıtla
  • antichpli: Bu adam Başbakan olursa Türkiye yerine uçağı Türkmenistana indirir acaba bütün chpliler böylemi 8 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çorlu'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü
    19:27 Çorlu'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasının bahçesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, yaklaşık 1 saat süren müdahalenin ardından yangını kontrol altına aldı. Yangın sonucunda fabrikada hasar meydana geldi.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu üyelerini kabul etti
    19:25 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu üyelerini kabul etti

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Mike Rogers, Kıdemli Üyesi Adam Smith ve beraberindeki üyeleri Ankara'da kabul etti. Bakan Fidan'ın kabulüne ilişkin paylaşım, Bakanlığın X sosyal medya hesabından yapıldı. Görüşmede, Bakan Fidan'ın ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Rogers, Kıdemli Üyesi Smith ve beraberindeki üyelerle Ankara'da bir araya geldiği belirtildi.

  • Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin- Türkiye ilişkilerini değerlendirdi
    19:24 Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin- Türkiye ilişkilerini değerlendirdi

    Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin'in Haynan Adası'nda düzenlenen Boao Asya Forumu'nda Türkiye-Çin ilişkileri, Yeniden Asya Girişimi ve Asya'daki bağlantılık projelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan Ebrar Sitesi davası devam ediyor
    19:23 Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan Ebrar Sitesi davası devam ediyor

    6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan Ebrar Sitesi B Blok'ta 109 kişinin ölümü, 3 kişinin yaralanmasına ilişkin 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıklar SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katıldı. Mahkeme, tutuksuz sanık Mehmet Akif Özgüler'in adli kontrol kararını kaldırdı. Sanıklar, binanın yasalara uygun olarak yapıldığını savundu. Duruşma 13 Haziran'a ertelendi.

  • Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı
    19:19 Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı

    Edirne'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen terörle mücadele çalışmaları kapsamında 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi olmak üzere toplam 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.

  • THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı
    19:17 THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı

    Türk Hava Yolları (THY), Mitiga Uluslararası Havalimanı'na ilk uçuşunu gerçekleştirerek Trablus'a yeniden uçmaya başladı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, törende yaptığı konuşmada, Libya'ya tekrar sefer başlatmanın mutluluğunu dile getirdi ve Afrika'yı kültürlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, THY misafirleri için özel fiyatlarla seyahat imkanı sunulacak ve Trablus seferleri haftada 3 gün icra edilecek.


Advertisement