Kemal, Nihan'ın Sırrını Çözebilecek Mi? - Son Dakika
Güncel

Kemal, Nihan'ın Sırrını Çözebilecek Mi?

Ay Yapım imzalı, Burak Özçvit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor.

23.12.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni bölümde Kemal, sevdiği kadının sırlarla dolu evliliğinin nedenini çözmek isterken Nihan'la yeniden yakınlaşmaya başlayacaklar. Kara Sevda'ya esir olan Kemal ve Nihan'ın romantik anları bölüme damga vuracak.

TOYGAR IŞIKLI'DAN "KARA SEVDA YÜZÜNDEN" EŞLİĞİNDE ROMANTİK SAHNELER

Nihan ve Kemal'in çiftlik evinin bulunduğu ormandaki romantik sahnelerine, Toygar Işıklı'nın seslendirdiği, unutulmaz nostaljik parça "Kara Sevda Yüzünden" eşlik edecek. Yayınlanan son tanıtımda yer verilen şarkı, sosyal medyada büyük beğeni aldı. Şarkının Kara Sevda'ya çok yakıştığını belirten takipçiler, Toygar Işıklı yorumundan da övgüyle söz ettiler.

BU AKŞAM YAYINLANACAK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kemal ve Nihan beş yıl önce kaderlerinin değiştiği evde yüzleşirler. Kemal gerçeği açığa çıkarmak için Nihan'a kaçacak yer bırakmayacak sorular sorar. Öte yandan kaza haberi gelene kadar, Nihan'ın başlatacağı oyuna Kemal de ayak uydurur. Birlikte hayattan birkaç saat çalarlar.

Tarık Önder'i hastaneye yetiştirdiğinde, Emir'in bütün planlarını altüst edip, Emir'i kendi tuzağına düşürdüğünden habersizdir. Emir polislerden önce Tarık'a ulaşmak için harekete geçer.

Önder'in kazadan sonra dudaklarından dökülen ilk kelimeler, hem Nihan'ın hem de Kemal'in araştırmalarına yön verir. Kemal ipuçlarını takip ettiğinde, şantajcıya kimsenin tahmin edemeyeceği kadar yakınlaşır. Hakkı'nın Zonguldak'tan İstanbul'a ani ziyareti en çok Asu'yu mutlu eder. Asu, amcası Hakkı'yla dertleşmesini Kemal'e ulaşmak için bir fırsata çevirir. Emir, Kemal'den intikamını almak için Tarık'ı ve Zeynep'i tuzağına çekmeyi sürdürür. Zeynep ateşe doğru adım adım yürür. Diğer taraftan Emir'in bütün konsantrasyonu Kemal'e yoğunlaşmışken, yıllardır sakladığı, şantajcının gönderdiği delillere başka bir el daha uzanır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kemal, Nihan'ın Sırrını Çözebilecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement