Kemal Özer, Genetiğiyle Oynanmış Gıdaları Anlattı - Son Dakika
Yerel

Kemal Özer, Genetiğiyle Oynanmış Gıdaları Anlattı

Küçükçekmece’de düzenlenen söyleşide genetiğiyle oynanmış gıdaları anlatan yazar Kemal Özer, “Gıdayı tahrip ettikleri zaman insanı tahrip etmiş oluyorlar” dedi.

26.02.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de düzenlenen söyleşide genetiğiyle oynanmış gıdaları anlatan yazar Kemal Özer, "Gıdayı tahrip ettikleri zaman insanı tahrip etmiş oluyorlar" dedi.

Ünlü gazeteci Celal Tahir, 'İnsan Ne Yemeli, Ne Yememeli?' adlı programda yazar Kemal Özer'i ağırladı. Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen söyleşide, gıdaların nasıl bozulduğu ve bu bozulmanın Müslüman Türk dünyasına etkileri ele alındı.

"İnsanı ruhen, bedenen ayakta tutan şeyin gıda olduğunun farkına vardılar. Gıdayı tahrip ettikleri zaman insanı tahrip etmiş oluyorlar" diyerek gıdaların özünden uzaklaştığını vurgulayan Kemal Özer, günümüzde kadınların hazır gıdalarla mutfaktan çekildiğini söyledi.

"GDO'DAN SONRA NANO TEKNOLOJİ ORTAYA ÇIKARDILAR"

Bu şekilde yepyeni bir toplum oluşturulduğunu kaydeden Özer, "GDO'dan sonra nano teknoloji ortaya çıkardılar. Gıdaların genetiğiyle oynadılar. Şimdi de nano teknoloji ile kirlenmez, pislenmez ürünler yapıyorlar. Ancak bu ürünün yapısının ne kadar özünden uzaklaştığını, değiştiğini düşünebiliyor musunuz? Hastalıklı bir toplum inşa ediyorlar. Böyle bir toplum dini veya sosyal vecibelerini yerine getiremez" dedi.

"SU İLE SÜT RAFLARDA AYNI FİYATA SATILIYOR"

Marketlerde artık süt ile suyun aynı fiyata satıldığını ifade eden Özer, "Süt bir sürü işlemden geçerek üretiliyor. Suyun üretilmesi ise daha kolay. Size de mantıksız gelmiyor mu aynı fiyatta olmaları? İşte burada sütün özünü değiştirdiklerini anlıyoruz. Bir kere hayvanlar meradan alındı. Ahıra tıkıldı. Hayvanın önüne kendi atığını koyuyorlar. Hayvan kısırlaştırıldı. Yani giderek doğasından uzaklaştı" diye konuştu.

"İLACA BAĞIMLI BİR TOPLUM HALİNE GELDİK"

İlaca bağımlı bir toplum haline geldiğimizi de sözlerine ekleyen Özer, " Türkiye'de ilaç endüstrisine bir buçuk trilyon Dolar harcanıyor. Psikiyatrik ilaçlar ve kolesterol ilaçları insanlarda çok ciddi hastalıklar oluşmasına neden oluyor. Modern toplumlarda şifa ve inanç kavramlarımızı kaybettik. Şifa Allah'tandır, birçok insan bunu doktordan sanıyor" dedi.

Program sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Güllüçayır konuşmacılara teşekkür ederek, Kemal Özer'e çiçek takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kemal Özer, Genetiğiyle Oynanmış Gıdaları Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement