Kemal Öztürk: "Sakarya'nın Hayallerini Büyütmesi Gerekiyor" - Son Dakika
Yerel

Kemal Öztürk: "Sakarya'nın Hayallerini Büyütmesi Gerekiyor"

Kemal Öztürk: "Sakarya\'nın Hayallerini Büyütmesi Gerekiyor"

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk: “Sakarya’da bir dünya şehri olabilecek potansiyel var. Bu hedefler ancak potansiyele inanmış bir ekip ile gerçekleştirilebilir” dedi.

05.03.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk: " Sakarya'da bir dünya şehri olabilecek potansiyel var. Bu hedefler ancak potansiyele inanmış bir ekip ile gerçekleştirilebilir" dedi.

Anadolu Ajansı (AA) eski Genel Müdürü AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı (SAKVA), Hizmet İş Sendikası Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya Sebzeciler ve Meyveciler Odası, Sakarya Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Esnaf Odası ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyareti de yapan Öztürk, çay içip sohbet etti.

Ziyaretlerde Sakarya'nın ortak bir hayalde birleşerek büyük hedefler doğrultusunda ilerlemesi gerektiğinin altını çizen Öztürk: "Sakarya'da bir dünya şehri olabilecek potansiyel var. Bu hedefler ancak potansiyele inanmış bir ekip ile gerçekleştirilebilir. Hayallerimizi büyütmemiz gerekiyor" dedi.

Seçimlerde 7-0'ın 7 güzel insan ve arkasında inanmış, güçlü bir ekip ile başarılabileceğini ifade eden Öztürk: "Delegelerimiz ve genel merkezimiz bu şehrin kaderini değiştirecek 7 güzel insan seçerse, ben bu seçimlerde AK Parti'nin 7-0 alacağına inanıyorum. Bunun tek şartı var, 7 güzel insan listede olacak ve arkasında birlik beraberlik içerisinde bir ekip olacak" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kemal Öztürk: 'Sakarya'nın Hayallerini Büyütmesi Gerekiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement