Kemal ve Saz Ekibi - Son Dakika
Güncel

Kemal ve Saz Ekibi

Kemal ve Saz Ekibi

Tam capslik kare

17.12.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezi (GÜSAM) tarafından düzenlenen 17/25 Sempozyumu başladı. Sempozyumun açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile Millet ve Adalet Partisi (MİLAD) Genel Başkanı İdris Naim Şahin katılıyor.

GÜSAM Başkanı Ercan Taştekin, sempozyumun içeriğiyle ilgili şu bilgiyi verdi: "Üç ayrı panelimiz olacak. Birinci panelimize, 25 Aralık soruşturmasının dönemin Şube Müdürü Nazmi Ardıç Bey katılacak. 17 Aralık suç soruşturmasının Şube Müdürü Yakup Saygılı Bey şu an cezaevinde, onun yardımcısı Yasin Topçu Bey katılacak ve 17 Aralık soruşturmasının Büro Amiri Mehmet Akif Üner Bey ilk panelimize katılacak. Yakup Saygılı Bey'den söz açılmışken çok ilginç bir Hadise daha yaşadık. Biz madem kendileri burada yok, o dönemde yaşananları kaleme alıp bir mektupla bize ulaştırmasını istedik, bunu kendisine ilettik. Daha sonra kamuoyundan ve medyadan öğrendik ki Yakup Saygılı Bey'in mektuplarına el konuyor, ne kadar ilginç. Acaba 17 Aralık GÜSAM Sempozyumu'nda bu gerçeklerin okunmaması, bu mektubun dile getirilmemesi için mi mektuplarına el konuldu çok büyük bir soru işareti.

İkinci panelimize ise yine Türkiye'nin güncel ve gündemdeki konularıyla ilgili çok yakından tanıdığı Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak katılacak, Tarık Toros moderatörlüğünü yapacak. Son panelde ise CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal moderatörlüğünde, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz panelist olarak katılacak. Politikacılardan, AKP kurucularından eski genel başkan yardımcılarından Dengir Mir Mehmet Fırat panelist olacak. Gazeteci Yazar Arzu Yıldız, gazeteci yazar Emre Erciş bu panelimizde yer alacak. Organizasyon firmalarının uzaklaşmaya çalıştığı, otellerin anlaştığımız halde anlaşmaları iptal ettiği, katılımla ilgili davet ettiğimiz birçok kişinin farklı gerekçelerle katılamayacağını belirttiği bir 17-25 Aralık Sempozyumu yapıyoruz.

Gerçeklerin konuşulmasını istiyoruz, gerçeklerin kamuoyunda yer almasını istiyoruz. Düzenlediğimiz bu sempozyumla ilgili olarak da GÜSAM'ın internet sitesinden online olarak katılımla ilgili müracaatlarını yapabilirler. 17-25 Aralık sadece bir yolsuzluk operasyonu değil. 17-25 Aralık sonrası bu ülkede yaşanan hemen hemen her siyasi Hadise, sosyolojik Hadise ülkenin güncelinde ve gündemindeki her Hadise 17-25 Aralık odaklı. Eğer 17-25 Aralık çok iyi anlaşılamazsa, 17-25 Aralık'taki hakikatler ve gerçekler ortaya konamazsa, ondan sonraki devam eden süreci inanın okuyamazsınız. Ondan sonraki devam eden hadiselerdeki gerçekler öğrenilemez. Bu nedenle 17-25 Aralık'ın çok iyi anlaşılması ve 17-25 Aralık'ı anlamlaştırmak için böyle bir sempozyum düzenliyoruz."

Kaynak: Takvim.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement