Kemalpaşa Belediyesinden Spora Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Kemalpaşa Belediyesinden Spora Tam Destek

Kemalpaşa Belediyesinden Spora Tam Destek

Kemalpaşa Belediyesi, hizmet alanında yaptığı atılımların yanı sıra sportif alanlardaki yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor.

27.08.2016 15:35  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu'nun büyük önem verdiği sportif branşlar, elde ettikleri başarılı sonuçlarla Kemalpaşa'nın yüz akı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Bugüne kadar ihmal edilen sportif branşları güçlendirerek, Türkiye üst liglerinde mücadele edecek güçlü ekipler haline getirmeyi planladıklarını belirten Başkan Uğurlu; ''Kemalpaşa Belediyesi olarak, ilçede yaşayan çocukların yaz tatillerini daha verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve çocukları sporla yaşamaya teşvik etmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kemalpaşa Belediyesi olarak ilk günden bugüne kadar eğitimin yanı sıra spora da büyük destek veriyoruz. Sporun her alanında sporcularımıza ve kulüplerimize desteklerimiz devam edecektir. Bu bağlamda bugün sabah Ankara'ya uğurladığımız Kemalpaşa ATA GSK Bayan Hentbol Takımımıza başarılar diliyorum '' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kemalpaşa Belediyesinden Spora Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement