Kemalpaşa'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Kemalpaşa'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Kemalpaşa\'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90.yıldönümü kutlamaları İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde erken başladı.

25.10.2013 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yıldönümü kutlamaları İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde erken başladı. Kemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik 24-29 Ekim tarihleri arasında tüm beldeler ve mahallelerde düzenlenecek.

Kemalpaşa Belediyesi, Cumhuriyetin 90. yaşında, ilçe merkezi ve beldelerde bir dizi etkinlik düzenledi. Dün Bağyurdu Mahallesinde başlayan etkinlikler, Ören, Armutlu, Yukarıkızılca, Ulucak ve 29 Ekim tarihinde ilçe merkezinde düzenlenecek finalle sona erecek.

Bağyurdu Mahallesinde düzenlenen etkinliklere katılan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin Cumhuriyet'e sahip çıkması gerektiğini ifade ederek şöyle konuştu: "Düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize, Bağyurdu Mahallemizle başladık. Sırası ile diğer mahallelerimizde etkinlikleri sürdüreceğiz. Etkinlik öncesi, tüm vatandaşlarımız ile fener alayı düzenliyoruz. Bugün gayet kalabalık bir topluluk ile Bağyurdu'nda bu coşkuyu yaşadık. Fener alayını müteakip belde meydanın da bir konser tertip ettik. 29 Ekim Salı günü Merkez'de yapacağımız final ile etkinlikleri sonlandıracağız. Amacımız, Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Bayramını unutturmamak, Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin bağımsız, hür, laik ve çağdaş bir konumda ilerlemesini sağlamak ve bu coşkuyu daha uzun yıllar yaşatmaktır." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kemalpaşa'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement