Kemalpaşa'da Yol Yapım Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Kemalpaşa'da Yol Yapım Seferberliği

Kemalpaşa\'da Yol Yapım Seferberliği

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, yol çalışmaları kapsamında bozulan ve yıpranan yollar, 18 bin metrekarelik renkli parke taşlarıyla yeniden düzenlendi.

28.11.2016 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, yol çalışmaları kapsamında bozulan ve yıpranan yollar, 18 bin metrekarelik renkli parke taşlarıyla yeniden düzenlendi. Yaklaşık 16 halı sahayı kaplayacak ölçüdeki çalışmalar, hem araç hem de yaya trafiği önemli ölçüde rahatlattı.

Kemalpaşa ilçesinde, bozulan ve yıpranan yollarla ilgili bir çalışma başlatıldı. Kemalpaşa Belediyesi, son olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesini 18 bin metrekarelik renkli taşlarla ördü. Baştan aşağı yenilenen yollar vatandaşların da takdirini topladı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede yaklaşık 16 halı sahayı kaplayacak ölçüde renkli parke taşını da kısa sürede döşedi. Kemalpaşa'nın birçok noktasında belediye ekiplerinin yoğun olarak çalıştığını dile getiren Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Çeşitli nedenlerle yıpranan ve bozulan yollarla ilgili vatandaşlarımızdan yoğun talep geliyordu. Bu doğrultuda hızlı bir planlama yaparak, çalışmalara başladık. Mevcut taşların kaldırılmasının ardından tesviye çalışmaları yapıldı. Hemen ardından da beyaz, siyah ve kırmızı renkli granit, bazalt, kuars ve mermer agrega kaplı beton parke taşlarını döşedik" dedi.

Merkezdeki çalışmaların çok büyük ölçekte gerçekleştirildiğini aktaran Başkan Uğurlu, şöyle konuştu:

"Sadece buradaki çalışmalarımızda yaklaşık 18 bin metrekarelik renkli taş kullandık. Bu yaklaşık olarak, 16 halı sahaya veya 2 buçuk futbol sahası büyüklüğündeki bir alana eşit. İlçemizin diğer noktalarında da benzer çalışmalarımız devam ediyor. Bunları da önümüzdeki günlerde tamamlayarak, bu yol ve kaldırımları da halkımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kemalpaşa'da Yol Yapım Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement