Kemalpaşa'ya Dev Bir Yatırım Daha - Son Dakika
Yerel

Kemalpaşa'ya Dev Bir Yatırım Daha

Kemalpaşa\'ya Dev Bir Yatırım Daha

İzmir’in yıldızı parlayan ilçesi Kemalpaşa yeni bir açılışa ev sahipliği yaptı.

24.06.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in yıldızı parlayan ilçesi Kemalpaşa yeni bir açılışa ev sahipliği yaptı. Doğuş otomotiv tarafından distribütörlük faaliyetleri yürütülen Scania, Krone ve Meiller markalarının yetkili satıcısı ve servisi Ankara Ağır Vasıta Kemalpaşa'da yeni tesisini açtı.

Doğuş Otomotiv tarafından distribütörlük faaliyetleri yürütülen Scania, Krone, Meiller markalarının Yetkili Satıcı ve Servisi Ankara Ağır Vasıta'nın İzmir'deki yeni tesisi, düzenlenen törenle hizmete girdi. Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, Doğuş Otomotiv Scania, Krone, Meiller Genel Müdürü İlhami Eksin ve Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlubaş ile Kemalpaşa'nın genç Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle hizmete açılan modern tesis, 10 milyon TL. harcanarak 10 bin m2'lik bir alanda inşa edildi. Ankara Ağır Vasıta'nın tesisinde 4.000 m2 servis, 500 m2 showroom ve 5 bin 500 m2 açık alan bulunuyor. Scania, Krone, Meiller markalarına İzmir ve çevresi için hizmet verecek Ankara Ağır Vasıta'da 42 uzman çalışan ve 2 adet tam donanımlı acil servis aracı bulunuyor.

Ankara Ağır Vasıta'nın yeni tesisinin açılış töreninde bir konuşma yapan Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, mükemmel hizmet anlayışları doğrultusunda ve otomotiv sektörünün her halkasında güçlü bir şekilde yer aldıklarını belirterek, "Bu tesisin altında çok ciddi bir emek ve çalışma yatıyor. Bu tesisi İzmir'e kazandırdığı için Mustafa Mutlubaş'a teşekkür ediyor, tesisimizin bölgeye ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ankara Ağır Vasıta, İzmir'de 1 numaralı hizmet vermek için burada." dedi.

Acar, "Doğuş Otomotiv olarak, ilk 5 aylık sonuçlara baktığımızda liderliğimizi devam ettiriyoruz. Scania'da da aynı şekilde liderlik için çalışıyoruz. Scania, Krone, Meiller ile İzmir ve ülkemizi daha iyi yerlere taşımaya devam edeceğiz."

Ankara Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mutlubaş ise, Ankara Ağır Vasıta'nın tüm ağır vasıta kullanıcıları ve nakliye şirketleri için önemli bir merkez olacağını kaydederek, "2006 yılından bu yana Doğuş Otomotiv'in Yetkili Satıcı ve Servisi olarak hizmet veriyoruz. Sürekli gelişen ve büyüyen bir ailenin mensubu olmak, yeni yatırımlarımızı hayata geçirmemize yardımcı oluyor." dedi.

Mutlubaş, uzun vadeli, karşılıklı güvene dayalı ve her iki taraf için de karlı bir ortaklığın sağlandığını söyleyerek, 10 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştirdiğimiz bu tesis 4 bin m2 servis 500 m2 showroom ve 5 bin 500 m2 açık alan olmak üzere toplam 10.000 m2 alanda faaliyet göstermektedir. 42 çalışanımız, 2 adet tam donanımlı acil servis aracımız ile günde yaklaşık 30 adet araca hizmet verebilmekteyiz." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kemalpaşa'ya Dev Bir Yatırım Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement