Kemer 600 Metrelik Bayraklı, Gelin- Damatlı Zafer Bayramı Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Kemer 600 Metrelik Bayraklı, Gelin- Damatlı Zafer Bayramı Kutlaması

Kemer 600 Metrelik Bayraklı, Gelin- Damatlı Zafer Bayramı Kutlaması

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıldönümü kutlamalarında 600 metre uzunluğunda Türk Bayrağı taşındı.

31.08.2015 03:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıldönümü kutlamalarında 600 metre uzunluğunda Türk Bayrağı taşındı. Yürüyüş sonrası nikaha gidecek bir çift de gelinlik ve damatlıkla katıldığı etkinlikte ilgi odağı oldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı için Kemer'de haftalar öncesinde Kemer Belediyesi tarafından düzenlenmesi planlanan bayrak yürüyüşü, Başbakanlık genelgesinin ardından ilçedeki sivil toplum örgütleri tarafından organize edildi. Organizasyon öncesi Kemer Belediyesi tarafından yürüyüşe katılanlara kamuflaj şeklinde ve arkasında 'Ne mutlu Türk'üm diyene' yazılı tişörtler dağıtıldı.

600 METRELİK BAYRAK AÇILDI

Sanat Parkı'nda saat 20.00'de toplanan yaklaşık bin 500 kişi Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarıyla terör saldırılarında şehit düşenler anısına saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılan 600 metrelik Türk Bayrağı eşliğinde Liman Caddesi'nden Çınarlı Kavşağı'na kadar yürüyüş devam etti. Burada grup 10'uncu Yıl Marşı'nın okunması ve havai fişek gösterilerinin ardından yürüyüşlerini Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürdürdü.

Yürüyüşe, MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, MHP milletvekilleri Ahmet Selim Yurdakul ve Tarkan Akıllı, Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül ile sivil toplum örgütleri temsilcileri de katıldı.

BAYRAK YÜRÜYÜŞÜNE GELİN VE DAMATTA KATILDI

Yürüyüşe gelinlik ve damatlıkla katılan Tolga Mert Yüksel ile Hürü Obut çifti ilgi odağı oldu. Kemer'de yaşadıklarını, bayrağa ve vatana sahip çıkmak amacıyla yürüyüşe katıldıklarını belirten Yüksel, yürüyüşün ardından nikaha gideceklerini anlattı.

YÜRÜYÜŞ SLOGANLAR EŞLİĞİNDE YAPILDI

Yerli ve yabancı tatilcilerin de bol bol fotoğraf ve görüntü çektiği yürüyüşte polis yoğun güvenlik önlemi aldı. Yürüyüşte, 'Bayrak inmez, ezan dinmez', 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Kahrolsun PKK', 'Atatürk'ün askerleriyiz' sloganları atıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda tamamlanan yürüyüşün ardından tekrar saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından çalan 10'uncu Yıl Marşı'na meydanda bulunanlar da eşlik etti.

Yürüyüş sonrası eşi Neşe Gül ile konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, cumhuriyetten ve Türk bayrağından başka bir şeylerinin olmadığını belirterek, bayrağa sahip çıkmak gerektiğini söyledi. Grup daha sonra dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kemer 600 Metrelik Bayraklı, Gelin- Damatlı Zafer Bayramı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement