Asker Arkadaşları 30 Yıl Sonra Buluştu - Son Dakika
Güncel

Asker Arkadaşları 30 Yıl Sonra Buluştu

Asker Arkadaşları 30 Yıl Sonra Buluştu

İzmir Gaziemir'de 1986-87 döneminde askerlik yapanlarla komutanları yaklaşık 30 yıl sonra Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir araya geldi.

24.11.2015 13:01  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Gaziemir'de 1986-87 döneminde askerlik yapanlarla komutanları yaklaşık 30 yıl sonra Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir araya geldi.Gaziemir Destek Kıtaları Özel Ulaştırma Oto Bölük Komutanlığı'nda 1986- 1987 döneminde askerlik yapan 40 asker Kemer'deki bir otelde 4 günlük etkinlikte bir araya geldi. Buluşmaya, dönemin asteğmeni Levent Mami ile emekli Binbaşı Mehmet Maraba da katıldı. Etkinlikte her sabah saat 06.00'da kalkıp sahilde alınan içtimanın ardından spor yapan asker arkadaşları, kahvaltı sonrası ise doğa yürüyüşüne çıktı. Birlikte paintball oynayan arkadaşlar, hasret giderdi.

Emekli Binbaşı Mehmet Maraba, "Kısmet olursa yaşadığımız sürece bastonla da gelsek bir araya gelip eski günleri yad ederek, o günlerde yaşadığımız güzellikleri daha sonraları bizden sonra da çocuklarımıza aktarmak için bir araya geliyoruz. Günümüzde 3 kişinin bir araya gelip bilgisayar ile oynadığı ortamda bizler hala konuşarak, birbirimize sarılarak o günleri yaşatıyoruz. Bu birlik, beraberlik, arkadaşlık ve dayanışmanın eseridir" dedi.

Hasret gidermenin yanında o günleri de yaşadıklarını anlatan Mehmet Maraba, "Saat 06.00'da 'koğuş kalk' yapıyoruz. Sabah sporuna çıkıyoruz ondan sonra doğa yürüyüşleri, paintball alanında oyunlar oynuyoruz. Yani bu 4 günü dolu dolu geçiriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asker Arkadaşları 30 Yıl Sonra Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement