Kemer Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika
Güncel

Kemer Belediye Meclisi Toplandı

Kemer Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

03.08.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Göynük hizmet binasında gerçekleştirilen toplantı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da darbe girişimi nedeniyle hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Toplantıda, Polonya'nın Ostroleka şehrinde imzalanacak kardeş şehir anlaşması için belediye başkanı ile bazı personele yurt dışı izni verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Kemer Belediyesi Göynük Spor Salonu'nun adının "Kemer Belediyesi Göynük Atatürk ve Demokrasi Spor Salonu", Atatürk Bulvarı'nın adının da "Atatürk ve Demokrasi Bulvarı" olarak değiştirilmesi için Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'ne gönderilmesi oy biriliği ile kabul edildi.

Mecliste AK Parti grubunun, 13. Kemer Altın Nar Festivali'nin maliyetinin yazılı olarak Meclis üyelerine bildirilmesi önergesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı sonrası konuşan bağımsız Belediye Başkanı Mustafa Gül, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimine karşı demokrasi ve hukukun üstünlüğünden yana açık ve net şekilde duruş sergileyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve parti liderlerine teşekkür etti.

Gül, demokrasi şehitlerini saygı ve minnetle anarken, böyle olayların tekrar yaşanmaması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kemer Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement