Kemer Emniyeti Ocak Ayı Faaliyet Raporunu Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Kemer Emniyeti Ocak Ayı Faaliyet Raporunu Açıkladı

Kemer Emniyet Müdürlüğü ocak ayına ait suç önleme faaliyetleri kapsamında genel polisiye uygulama ve denetim raporunu açıkladı.

09.02.2016 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Emniyet Müdürlüğü ocak ayına ait suç önleme faaliyetleri kapsamında genel polisiye uygulama ve denetim raporunu açıkladı.

İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ocak ayı içinde suç önleme faaliyetleri kapsamında genel polisiye uygulama ve denetimlere ağırlık verildiği bildirildi. Yapılan uygulamalarda, bin 918 kişinin Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) ve Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı (KİHBİ) kayıtları sorgulanıp, çeşitli suçlardan aranan 27 şüpheli kişinin yakalandığı, 3 şüphelinin ise tutuklandığı belirtildi. Trafik uygulamalarında bin 609 aracın sorgulandığının belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bin 609 araç sorgulanmış, 331 araca 88 bin 579 lira cezai işlem uygulanmıştır. Araçlarda yapılan aramalarda bir ruhsatsız 9 milimetre çaplı yabancı menşeli tabanca, tabancaya ait bir şarjör ve bir mermi ele geçirilmiştir. Üç evden hırsızlık olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda ise olayın faili olduğu tespit edilen 4 şahıs yakalanmış, çalıntı mallar ele geçirilmiş ve yapılan işlemler sonucu adli mercilerce 4 şüpheli şahıs tutuklanmıştır. Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile ilgili yapılan çalışmalarda, satışa hazır bir paket halinde 3,5 gram esrar maddesi ile 4 uyuşturucu hap ele geçirilmiş, olayla ilgili 2 şüpheli şahıs yakalanmış, yapılan işlem sonucu adli mercilerce 2 şüpheli şahıs tutuklanmıştır. Uyuşturucu kapsamında yapılan aramalarda ise ruhsatsız olduğu tespit edilen bir çift kurma tüfek, bir tek kırma tüfek, 2 pompalı tüfek, tüfeklere ait 50 dolu, bir boş fişek ele geçirilmiştir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kemer Emniyeti Ocak Ayı Faaliyet Raporunu Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement